17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonEvidea'dan Anneler Günü'ne Özel Dev Fırsat: %40'a varan İndirim

Evidea’dan Anneler Günü’ne Özel Dev Fırsat: %40’a varan İndirim

“En güzel hediye anneme” diyerek Anneler Günü’ne özel bir indirim hazırlayan Evidea, 12 Mayıs’a kadar yapılan alışverişlerdeki seçili ürünlerde yüzde 40’a varan indirim fırsatı sunuyor.

“Evin her köşesi anne sevgisi” diyen Evidea; annelerin evlerini daha da özel hale getirmeleri ve kendilerini daha mutlu hissettirecek dokunuşlar yapabilmeleri için yüzlerce hediye seçeneği sunuyor.

Ev yaşam sektörünün lider markalarından Evidea, Anneler Günü’nde, özel ürünleriyle annelerinizin sabahları keyifle kullanabileceği renkli kahvaltı takımlarından banyolarını spa havasına büründürecek şık banyo aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Yumuşacık nevresim takımlarıyla rahat bir uyku vaat ediyor, ayrıca mutfakta harikalar yaratan anneler için en yeni ve pratik mutfak gereçleri gibi binlerce ürünü uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor.

Anneler Günü için annesini ve anne gibi gördüğü o özel insanı mutlu edecek hediyeyi arayanlar; kaliteli, trend ve şık ürünleri Evidea’da buluyor. Üstelik 12 Mayıs tarihine kadar seçili ürünlerde geçerli yüzde 40’a varan indirim fırsatıyla!

Evidea Marka ve İletişim Müdürü Pelin Ünal: ‘”Anneler Günü, annelerimizin değerli varlığını kutlamanın ve onlara sevgimizi ifade etmenin özel yollarından bir tanesi. Evidea olarak, Anneler Günü’nde annelerimize ve anne gibi gördüğümüz, anne gibi hisseden herkese uygun hediyeler sunarak onların değerini bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Her hediye, annelerimizin gözlerindeki o ışıltıyı yakalamak ve onlara, evrenin en kıymetli varlıkları olduklarını hatırlatmak için bir vesile!” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz