19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonEvgör Mobilya KDV'yi Sıfırladı

Evgör Mobilya KDV’yi Sıfırladı

Evgör Mobilya KDV’yi sıfırladı. Buna ek olarak mobilya alacaklara ön ödemeli satış ve esnek ödeme imkanları da sunuluyor…

Mobilya sektörüne doping etkisi yaratan KDV indirimi, mağazalara yansımaya başladı. Evgör Mobilya, yüzde 10’luk KDV indirimini yüzde 18’e çekti ve KDV’yi sıfırladı. Kampanya kapsamında Evgör Mobilya’nın internet sitesinden yapılacak tüm alışverişlerde net yüzde 18 indirim uygulanıyor.

Ön Ödemeli Satış modeliyle 2017 modellerini avantajlı fiyatlarla sunan Evgör Mobilya kredi kartı ya da kefilin gerekli olmadığı uygulamadan yararlanmak isteyenler ödemelerini mobilyalarını teslim almak istedikleri süreye kadar taksitlendirebiliyor. Bu seçenekte son taksit ödemesinde ürün teslim alınabiliyor. Aynı zamanda satın alınan modeli, teslimat zamanında beğenilen başka bir mobilya ile değiştirilebiliyor.

Esnek Ödeme imkanı da sunulan Evgör Mobilya’da sadece bir kredi kartının limitine ve taksit sınırına sıkışmadan bütçelerine göre birden fazla kredi kartı, havale ve nakit ödeme seçenekleri bulunuyor.

Türkiye’nin her yerine online mobilya satışı gerçekleştirilen Evgör Mobilya, 6 bini aşkın ürün çeşidiyle, ülke geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz