28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonEV ve MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ’NÜN KALBİ BU FUARDA ATACAK!

EV ve MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ’NÜN KALBİ BU FUARDA ATACAK!

26-29 Mart’ta düzenlenecek olan Ev ve Mutfak Eşyaları sektörünün bahar sezonu fuarı ‘HOST İstanbul’da Türk üreticiler, en yeni ürünlerini dünya ile buluşturacak.Ev ve mutfak eşyaları sektöründeki tüm paydaşların tek çatı altında toplandığı uluslararası ölçekli bir fuarda ürünlerini sergilemek ve rekabette öne geçmek isteyen firmalar, 26 – 29 Mart 2020’deki Uluslararası Türkiye Ev ve Mutfak Eşyası Üreticileri Fuarı’nda buluşuyor.

Tarsus Turkey tarafından Avrasya’nın kalbi İstanbul’da düzenlenen fuar, Tüyap Beylikdüzü’nde 15’inci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 150’den fazla katılımcıyı tüm dünyadan 12.000’in üzerinde ticari satın almacı ile buluşturan ve katılımcıları arasında sektördeki önemli üreticiler ile lider markaların da olduğu HOST İstanbul 15. Uluslararası Türkiye Ev ve Mutfak Eşyası Üreticileri Fuarı, sergilenen ürün çeşitliliği ile fark yaratıyor. Fuar; cam, porselen ve seramikten elektrikli ev aletlerine, metal mutfak eşyalarından plastik ev gereçleri/bahçe aksesuarlarına, dekoratif ürünlerden mutfak eşyalarına kadar yaşam alanlarına şıklık, estetik ve işlevsellik katan yüzlerce yeni tasarıma ev sahipliği yapıyor.

Toplam pazar hacmi 10 milyar doları bulan Türk ev ve mutfak eşyaları sektörünün Zuchex ile birlikte en önemli iki buluşmasından birisi olan HOST İstanbul, Türk üreticilere yurt içi ve yurt dışından binlerce satın almacı ile bir araya gelme imkanı yaratarak, ülke ekonomisine ve ihracatına direkt katkı sağlayacak.

“15’inci buluşmada, hem katılımcı hem de ziyaretçi sayılarında rekor seviyelere ulaşarak, 2019 yılındaki başarılarımızı tekrarlayacağız” diyen Tarsus Turkey Fuarlar Direktörü Ebru Causey, geçen fuarda ilk kez uyguladıkları ve 108 ülkeden büyük satın almacıların İstanbul’a gelmesini sağlayan Overseas Buyer programını HOST İstanbul 15. Uluslararası Türkiye Ev ve Mutfak Eşyası Üreticileri Fuarı için de tekrarlayacaklarını söyledi. Overseas Buyer Programı ile Zuchex 2019’da yurt dışından binlerce satın almacıyı üretici firmalarla buluşturan ekibin, özellikle Avrupa, Rusya ve Türki Cumhuriyetler, Orta ve Güney Amerika’dan nitelikli satın almacıları HOST İstanbul’da ağırlamak için çalışmalara şimdiden başladığını belirten Causey, Zuchex 2019’da ev ve mutfak eşyaları sektöründe 1,5 Milyar Dolar değerinde ticaret hacmi yaratmayı başardıklarının da altını çizdi. Tamamı Türk üreticilerden oluşan katılımcı firmaları Türkiye’den ve dünyadan kilit satın almacılarla buluşturacak olan HOST İstanbul’un aynı başarıyı devam ettireceğini vurgulayan Causey, “Katılımcı firmalar ve perakende alıcıları, bizden ev ve mutfak eşyaları sektöründeki eğilimleri yansıtan bir fuar bekliyorlar. Biz de hazırlıklarımıza bu yönde devam ediyoruz. Sektörün tüm paydaşlarını, HOST İstanbul 2020’nin sunacağı eşsiz ticaret fırsatlarından yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

Cam, Porselen, Seramik, Metal Mutfak Eşyaları, Plastik Ev Gereçleri, Bahçe Aksesuarları, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri alanlarında piyasaya çıkan son ürünler, yenilikler ve inovatif tasarımların bir arada sergilendiği HOST İstanbul 2020’ye katılım hakkında detaylı bilgi için, www.hostistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz