27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarEston Şehir Mahallem'de Yüzde 1 Peşinatla

Eston Şehir Mahallem’de Yüzde 1 Peşinatla

Eston Şehir Mahallem projesinde son 50 daire için kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ve yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor…

Polatyol tarafından Bahçeşehir’de geliştirilen Eston Şehir Mahallem projesinde son 50 daire için bir kampanyaya başladı. Mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem projesi 68 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor.

Eston Şehir Mahallem projesinde metrekare fiyatı 4 bin 500 TL ile 5 bin TL arasında değişiyor. Eston Şehir Mahallem fiyatları 299 bşn TL ile 1.2 milyon TL arasında değişiyor.

Eston Şehir Mahallem kampanyası kapsmaında peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Yüzde 1 peşinatla ev sahibi olunabilen projede 60 ay vade farksız, 120 ay yüzde 0.45 faizle taksitlendirilebiliyor.

Yaşamın Eylül’de başlaması planlanan Eston Şehir Mahallem projesnde 47,5 dönüm alan açık ve yeşil olarak tasarlandı. Projede çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, fitness center, sauna, otopark ve güvenlik yer alıyor.

Eston Şehir Mahallem projesi Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor. Bahçeşehir’e kadar uzanacak metro hattı ile Taksim ve Beşiktaş’a, Marmaray bağlantısı ile Anadolu yakasına rahatça ulaşılabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz