28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriEston Şehir Koru’nun İlk Etabında Yaşam Başladı

Eston Şehir Koru’nun İlk Etabında Yaşam Başladı

Eston Şehir Koru’nun ilk etabında yer alan 134 villa, 2020 yaz döneminde teslim edildi ve 100’den fazla aile yeni evlerine yerleşti.

Her beklentiye hitap eden daire seçeneklerinin sunulduğu Eston Şehir Koru, ‘Villa’, ‘Katlı Villa’, az katlı ‘Koru Konakları’ ve ‘Koru Evleri’nden oluşuyor. 215 dönüme yayılan projede, 90 dönüm yeşil alan ve 25 dönüm aktivite ve oyun alanı bulunuyor. Proje, nefes aldıran meydanları, korusu, meyve bahçeleri, göleti, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları ve tüm sosyal donatıları ile her mevsim tatil konforunda bir yaşam sunuyor.

113 bin metrekarelik alanda konforlu yaşam…
Polatyol Grubu 6 yıl önce Bahçeşehir’de 1 milyon 600 bin metrekarelik arazi üzerinde Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir’i geliştirmeye başladı ve şimdiye kadar 68 bin metrekarelik alanda inşa ettiği Eston Şehir Mahallem ve 45 bin metrekarelik alanda inşa ettiği Eston Şehir Koru’nun ilk etabında toplam 449 konutun teslimini gerçekleştirdi.

  1. ve 3. etapların inşası sürüyor
    Eston Şehir Koru’nun 1. Etabında yer alan 134 villada yaşamaya başlayanlar, keyifli ortamın tadını çıkarırken, projenin satışı tamamlanan diğer etaplarında da inşaat çalışmaları devam ediyor. 61 bin metrekarelik yeni inşaat alanında yer alan 2. etapta 177 adet, 3. etapta ise 67 adet konutun inşası sürüyor. Eston Şehir Koru, bu etaplarda yer alan toplam 244 konutu 2021 yılında teslim edecek.

Bahçeli evlere ilgi yüksek
Koronavirüs salgınının konut tercihlerini de önemli ölçüde etkilediği günümüzde, konut alıcıları artık şehrin içinde, evine hızlıca ulaşabileceği ve evden çıktığında kolayca sosyal hayata karışabileceği, eğitim-sağlık-alışveriş konusunda tüm seçeneklerin yanıbaşında olduğu üstelik doğayla iç içe lokasyonlarda yaşamak istiyor.

Son beş yılda Türkiye genelinde bahçeli ev arayışı özellikle bahar ve yaz aylarında yoğunluk kazanırken, salgın dönemi ile birlikte bahçeli, yeşil alanı bol ve doğayla iç içe evlere yönelik evlere ilgi Mart 2020 döneminden beri artarak devam ediyor.

Güvenli yaşam
İlginin artması, insanların hem doğadan hem de şehirden kopmadan sakin ve güvenli bir yaşam sürmek istediğini ortaya koyuyor. Tüm bu beklentiler, yeşil alanlara ve depreme karşı güvenli yapılara sahip olmasının yanında İstanbul’un zemini sağlam bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’e ilgiyi artırıyor.

Yeni etap Ocak 2021’de ön satışta
Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR (Engineering News Record) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” arasında yer alan Polatyol Grubu tarafından geliştirilen Eston Şehir Koru’nun yeni etabı, 2+1’den 4,5+1’e, Bahçe Dubleks’ten Penthouse’a kadar farklı yaşam seçenekleriyleOcak 2021’de ön satışa sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz