29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarEston Şehir Koru’dan ‘Anneler Günü’ne Özel Kampanya

Eston Şehir Koru’dan ‘Anneler Günü’ne Özel Kampanya

Bahçeşehir’in bulunan Eston Şehir Koru, mevcut indirimlere ek olarak Anneler Günü’ne özel sınırlı sayıda daireyi çok cazip avantajlarla sunuyor.

Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun; yeşille iç içe, yatay ve az katlı mimarisiyle Eston Şehir Koru, Anneler Günü’ne özel başlattığı yeni kampanya ile ev sahibi olmayı daha da kolaylaştırdı. Yaz başında teslim edilecek projede yeşille iç içe yepyeni bir ev hediye ederek annenizi mutlu edebilirsiniz.

15 Mayıs’a kadar sürecek ve sınırlı sayıda daire için geçerli bu kampanya kapsamında, az katlı ve geniş balkonlu Koru Evler’de 4+1 Penthouse daireler, tüm indirimlere ek %10 indirim 4 bin 950 TL’den başlayan taksit avantajlarıyla sunuluyor. 3,5+1 dairelerde ise tüm indirimlere ek olarak %3 indirim ve 3 bin 950 TL’den başlayan taksitlerle avantajlı bir yatırıma sahip olmanız mümkün.

Ayrıca kişiye özel esnek ödeme seçeneklerinin sunulduğu Eston Şehir Koru’da, banka kredisi yerine proje finansman desteği sağlanması da konut alıcılarının işini kolaylaştırıyor.

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında yer alan Polatyol Grubu tarafından geliştirilen Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olan Eston Şehir’in yeni etabı Eston Şehir Koru projesi, her zevke ve ihtiyaca uygun çözümler üretiyor.

Eston Şehir Koru’da her beklentiye hitap eden daire seçenekleri sunuluyor. Villa, Katlı Villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’nden oluşan, 215 dönüme yayılan projede, 90 dönüm yeşil alan ve 25 dönüm aktivite ve oyun alanı bulunuyor. Proje, nefes aldıran meydanları, koruları, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, meyve bahçeleri ve göleti ile eşsiz imkanlar sunuluyor.

Avrupa Şehircilik Ödülü’ne sahip Bahçeşehir’de, yüksek prim potansiyelinin yanı sıra ticari imkanlarıyla da dikkat çeken Eston Şehir Koru, İstanbul Havalimanı’nın da devreye girmesiyle değer kazanmaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz