4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriEston Şehir Koru'da 2 milyon 730 bin liraya satılık villa!

Eston Şehir Koru’da 2 milyon 730 bin liraya satılık villa!

Polatyol Bahçeşehir’de yeni inşa etmeye başladığı Eston Şehir Koru projesinde villa fiyatları 2 milyon 620 bin liradan başlıyor 2 milyon 730 bin liraya kadar yükseliyor.

 

Eston Şehir Koru projesini Polatyol Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Ünlü belgesel yapımcısı Serdar Kılıç’ın ekran yüzü olduğu Eston Şehir Koru projesinde 1090 konut bulunuyor. Projenin ilk etabında 248 konut satışa çıkarıldı. Villa ve dairelerden oluşan konsepti ile dikkat çeken Eston Şehir Koru projesinde 2+1’den başlayarak 5,5+1’e kadar çeşitli konut alternatifleri yer alıyor.

Projede villaların fiyatları 2 milyon 620 bin liradan başlıyor. Projedeki en büyük villa ise 2 milyon 730 bin lira. Projede yer alan dairelerin fiyatları ise 640 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Projenin mimarı Mimar Mehpare Evrenol projeyi lansmanda “Nefes alma noktaları, meydanlar ve korularla donatılan projedeki her metrekare, hem kişisel hayatın ön plana çıkartıldığı, hem mahremiyetin korunabildiği ve aynı zamanda sosyalleşmeye olanak veren bir formda planlandı” diye tanımlamıştı.

215 dönüm üzerine inşa edilecek projede 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanı planlandı. Eston Şehir Koru projesinde Meyve ve sebze bahçeleri, amfi tiyatro, açık hava sineması, evcil hayvan parkı, meydanlar ve korular bulunuyor.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz