27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriEsta İnşaat Basın Ekspres projesine ÇED gerekli değil kararı!

Esta İnşaat Basın Ekspres projesine ÇED gerekli değil kararı!

İstanbul Avrupa yakası Basın Ekspres’te inşa edilmesi planlanan Esta İnşaat Basın Ekspres projesine ÇED gerekli değil kararı…

 

Esta İnşaat Basın Ekspres projesine ÇED gerekli değil kararı verildi.

Esta İnşaat Küçükçekmece Halkalı Basın Ekspres bölgesinde yeni bir konut projesine başlıyor. 4 pafta 395 parselde konumlandırılacak olan projede 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari ünite bulunacak. Karma konseptle inşa edilen projede 13 milyon 328 bin 666 TL yatırım bulunuyor.

Tek bloklu olarak yükselecek olan Esta İnşaat Basın Ekspres projesi projesinde sadece 1+0 daireler yer alacak.

Daire büyüklükleri 32 ile 76 metrekare arasında değişen projede bir çok sosyal olanak bulunuyor. Projede ofislerin büyüklükleri 22 ile 69 metrekare arasında değişirken dükkanların büyüklükleri ise 65,75 metrekare ile 116,53 metrekare arasında değişiyor.

 

İşte o ilan;

 

İSTANBUL ili KÜÇÜKÇEKMECE, ilcesi HALKALI MAHALLESİ, BASIN EKSPRES CADDESİ (4 PAFTA, 395 PARSEL) mevkiindeki ESTA İNŞAAT SANAYİ LOJİSTİK VE DIŞ TİCARET A.Ş. tarafından yapılması planlanan REZİDANS VE TİCARET MERKEZİ (243 ADET REZİDANS, 29 OFİS VE 10 TİCARİ ÜNİTE) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan dosyayı PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği’nin 17. maddesi gereğince REZİDANS VE TİCARET MERKEZİ (243 ADET REZİDANS, 29 OFİS VE 10 TİCARİ ÜNİTE) projesi’ne Valiliğimizce “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir.
Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz