17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriEsta Construction'dan 1 Milyar Dolarlık 5 Yeni Proje

Esta Construction’dan 1 Milyar Dolarlık 5 Yeni Proje

Dünyanın en büyük müteahhidleri arasında yer alan Esta Construction 1 milyar dolar değerinde toplam 5 yeni proje başlıyor. Projelerin dördü İstanbul, biri Marmaris’te yer alıyor…

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 174’üncü sırada yer alan Türk inşaat şirketi ESTA Construction, değeri 1 milyar dolar olan Türkiye’deki beş yeni projesinin ön duyurusunu MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda yaptı.

ESTA Construction ESTA Beyoğlu, ESTA Acıbadem, ESTA Basın Ekspres, ESTA Bahçelievler ve Ege – Akdeniz çanağının kalbi olacak yarım ada projesi ESTA Amos Living ile değeri 1 milyar dolar olan yatırımlarına başlıyor.

ESTA BEYOĞLU
Esta Beyoğlu projesi 41 bin metrekare arazi üzerinde yaşama geçirilecek. Daire ve ticari alanlardan oluşacak olan Esta Beyoğlu projesi mimarisi ve altyapısıyla dikkat çekiyor.

ESTA ACIBADEM
TOKİ ile Emlak Konut güvencesinde hayata geçirilecek olan Esta Acıbadem projesi İstanbul Anadolu yakasında Acıbadem’de inşa edilecek. Proje 32 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilecek.

ESTA BASIN EKSPRES
28 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ESTA Basın Ekspress projesi rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofislerden meydana geliyor. Proje, 3 farklı metro ve yeni yapılacak tünellerin kesişme noktasında konumlanıyor.

ESTA BAHÇELİEVLER
Basın Ekspres yolu üzerinde yükselen ESTA Bahçelievler projesi 30 dönüme yakın inşaat alanında konut ve ticari alanlardan oluşuyor.

ESTA AMOS LİVİNG
Marmaris’te yer alan ESTA Amos Living projesi bir yarım ada üzerinde yükselecek. İçinde ilkleri barındıracak olan Esta Amos Living projesi için ESTA Construction özel bir dikkat ile çalışıyor. Proje doğa dostu, çevre aşığı bir proje olarak inşa edilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz