3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriEsta Construciton Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aldı

Esta Construciton Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Aldı

Esta Construction Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasından 174. sıraya yerleşti. Esta, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı…

10 yıldır inşaat sektöründe ikonik projelerle adından söz ettiren Esta Construction “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde geçen yıla göre 13 basamak yükselere 174. sıraya yerleşti.

Dünyanın en lüks ve teknolojik stadı Krasnodar Arena, Sochi Kış Olimpiyatları kapsamında yapımı gerçekleştirilen, en üst katında Avrupa ve Rusya’nın birinci ve dünyanın üçüncü en büyük yekpare cam çatısı altında 6 bin metrekarelik devasa bir Aquapark ve plaj barındırmasıyla dikkatleri üzerine çeken GorkiyGorod Alışveriş Merkezi, dünyanın en teknolojik ve ekolojik Central Park Projesi “Krasnodar Central Park” gibi eşsiz projeler ile adından söz ettiren ESTA Construction’ın başarısı ödüllendirildi.

Yüzde 100 Türk sermayesi ile kurulan ve 10 yılda 2.5 milyar dolarlık işi uluslararası paydaşları ve iş ortaklarıyla tamamlayan ESTA Construction ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Bahattin Demirbilek, “ESTA Construction’ı 2006 yılında yüzde 100 Türk sermayesiyle kurduk. Şirketimiz, dünyanın en büyük inşaat şirketleri sıralamasında 174’üncü sırada yer alıyor. Bu ödülü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almaktan da ayrıca onur duyduk. Dünyada gerçekleştirdiğimiz yüksek teknoloji ürünü eserlerimizi Türkiye’de de gerçekleştiriyoruz, yakın zamanda milletimizin beğenisine sunacağız” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz