25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel ProjelerErguvan Premium Residence Projesi 295 Bin TL'den Satışta

Erguvan Premium Residence Projesi 295 Bin TL’den Satışta

Erguvan Premium Residence projesinde satışlar başladı. Erguvan Premium Residence projesinde bin 910 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor…

Bugüne kadar Ataşehir, Dragos ve Kurtköy’de hayata geçirdiği projelerle adını duyuran Erguvan İnşaat, Kurtköy’deki yeni projesini satışa çıkardı. Erguvan Premium Residence projesi Kurtköy’ün ilk LEEd Gold sertifikalı projesi olacak.

10 bin 350 metrekare alan üzerinde inşa edilen Erguvan Premium Residence projesi 9 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Proje 284 adet konut ve 10 adet ticari birimden meydana geliyor.

Erguvan Premium Residence projesinde 55 metrekare ile 158 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Erguvan Premium Residence fiyatları 295 bin TL ile 1 milyon 150 bin TL arasında değişiyor. Projede fiyatlarda KDV, İskan bedelleri, abonelik bedelleri, ankastre ürün gibi sonradan çıkan tüm ek bedeller iptal edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı ve HABOM’a 3 dakika mesafede konumlanan Erguvan Premium Residence projesinde yüzde 20 peşinat teslime ertelenebiliyor. Ayrıca yüzde 40 peşinatı 2 yıl vadelendirerek yüzde 60’ı kredi ile 120 ay bin 910 TL’den başlayan fiyatlarla ödenebiliyor.

Teslimlerin 2018 yılının Şubat ayında yapılması planlanan Erguvan Premium Residence projesinde;
– Havuz
– Kapalı otopark
– Kafeterya
– Sauna
– Hamam
– Masaj ve spa
– Çok amaçlı oyun odası
– Toplantı odaları
– Spor salonu
– Fitness ve plates odası
– Housekeeping hizmeti
– Akustik grup stüdyo
– Akustik solo stüdyo gibi imkanlar yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz