16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriErdinç Varlıbaş kimdir? Erdinç Varlıbaş kaç yaşında?

Erdinç Varlıbaş kimdir? Erdinç Varlıbaş kaç yaşında?

Adı ünlü oyuncu Meryem Uzerli ile aşk dedikodularına karışan Erdinç Varlıbaş kimdir? Erdinç Varlıbaş kaç yaşında?

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adını duyuran ve ünü kıtalar güzel oyuncu Meryem Uzerli’nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Uzerli’nin iş adamı Erdinç Varlıbaş ile birlikte olduğu söyleniyor. Peki Erdinç Varlıbaş kimdir? Erdinç Varlıbaş kaç yaşında?

Meryem Uzerli’nin yeni sevgilisi olarak magazinde adı geçen Erdinç Varlıbaş’ı herkes merak etmeye başladı. Herkesin aklında yalnızca şu iki soru var: Erdinç Varlıbaş kimdir? Erdinç Varlıbaş kaç yaşında?

Bizler de siz değerli okuyucularımızın talebine karşılık vermesi açısından “Erdinç Varlıbaş kimdir? Erdinç Varlıbaş kaç yaşında” diye araştırıp, bir haber hazırladık.

İşte “Erdinç Varlıbaş kimdir? Erdinç Varlıbaş kaç yaşında” sorularının yanıtı:

Erdinç Varlıbaş kimdir?

VARYAP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su olan Erdinç Varlıbaş, VARYAP Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş’ın oğludur. Varlıbaş, 1978 yılında dünyaya gelmiştir.

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Erdinç Varlıbaş, Londra Regents Business School’da Uluslararası Yönetim alanında master yapmıştır.

Erdinç Varlıbaş, 2003 yılında Yönetim Kurulu Başkanı babası olan Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırım Ticaret Ltd. Şti’de Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur.

Halen Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırım Ticaret Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su olan Erdinç Varlıbaş iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Erdinç Varlıbaş’ın ünlü oyuncu Meryem Uzerli ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Haber Merkezi

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz