26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut Şile Çavuş Arsası Bugün İhaleye Çıkıyor

Emlak Konut Şile Çavuş Arsası Bugün İhaleye Çıkıyor

Emlak Konut Şile Çavuş arsası bugün saat 14:30’da ihaleye çıkıyor. İhalenin nihai sonucu 2. oturumun sonunda belli olacak…

Emlak Konut GYO Şile Çavuş arsasını arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihaleye çıkarıyor. İhalenin birinci oturumu bugün gerçekleşirken, nihai sonucu belirleyecek ikinci oturum önümüzdeki günlerde yapılacak.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesi bugün saat 14:30’da Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü İhale Salonu’nda gerçekleşecek.

Emlak Konut Şile Çavuş arsası 70 ada 82 parselde 14 bin 895 metrekare tercihli turizm alanlı ve 91 ada 194 parselde 3 bin 38 metrekare konut+ticaret alanlı 2 ayrı parselden oluşuyor.

Plan Notları ile İlgili Bilgiler:
Tercihli Turizm Alanında (TTA);
• Konut alanı yapılması halinde Emsal: 0.40, ön cepheden minimum 5.00 m., yan cepheden minimum 3.00 m., arka cepheden minimum 4.00 m. çekme mesafeli, ifraz şartları ve blok büyüklüklerinde ise az yoğun konut alanları için getirilen şartlar uygulanacaktır.
• Turizm alanı yapılması halinde ise; TT2 rumuzlu turizm alanları için getirilen şartlar uygulanacaktır. Emsal: 0.50, Taks: 0.50, Kat Sayısı: 2’ yi geçemez. Otopark ihtiyacının parsel bünyesinde karşılanması kaydıyla iskan edilen 1. bodrum kat emsale dahil değildir. Doğal zemin kotu üzerine çıkan kısımlarda ve iskan edilen bodrum katta TAKS değeri aşılamaz. ”

Konut + Ticaret Alanlarında;
• İmar Planında ticaret + konut alanlarında belirtilen yapılaşma koşullarına uyulacaktır. Bu alanlarda binaların zemin katları ticaret olarak kullanılacaktır. Normal katlar ticaret veya konut olarak kullanılabilir. Bu alanlar dahil olduğu konut alanının yapılaşma şartlarına tabidir. Konut+Ticaret alanlarında perakende ticaret, büro, muayenehane, dernek, çeşitli kurum şubeleri vb. hizmet kullanışları, özel sağlık tesisleri, özel sosyal tesisler, özel eğitim tesisleri (yüksek öğrenim hariç), turizm amaçlı pansiyon ve küçük esnaf faaliyetleri vb. yer alabilir.
• Ticaret ve Konut + Ticaret fonksiyonu verilen alanlarda ilgili kurum ve kuruluşların uygun görüşü doğrultusunda Özel Eğitim Tesisi (yükseköğrenim hariç), Özel Sağlık Tesisi, Özel Kültür Tesisi, Özel Yurt, Özel Kreş, Özel Anaokulu ve Turizm Amaçlı Pansiyon yer alabilir.
• Planda yol boyu konut + ticaret olarak gösterilen yapı adalarında parselin tamamında değil, yoldan cephe alan binanın zemin katında ticari uygulama yapılacaktır.
• Yapılaşma koşulları ayrık nizam, H= 4 kat şeklindedir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz