19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriEmlak Konut Muratpaşa Arsasını 18 Temmuz'da Satışa Çıkarıyor

Emlak Konut Muratpaşa Arsasını 18 Temmuz’da Satışa Çıkarıyor

Emlak Konut Muratpaşa Bahçelievler arsasını 18 Temmuz’da ihaleye çıkarıyor. 60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan arsa Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanında yer alıyor…

Emlak Konut GYO Antalya Muratpaşa arsasını hasılat paylaşımı yöntemiyle ihaleye çıkarıyor. İki oturum halinde ihale edilecek olan arsanın birinci oturumu 18 Temmuz 2017 Salı günü saat 14:30’da yapılacak.

Muratpaşa Bahçelievler mahallesi 12581 ada 6 parselde yer alan arsa ticaret+turizm alanlı olarak belirlendi. Toplam 40 bin metrekare alana sahip olan arsada emsale esas inşaat alanı 60 bin metrekare, bina yüksekliği ise 12 kat olarak açıklandı.

Sabancı Bulvarı üzerinde konumlanan arsa 100. Yıl Spor Salonu ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arasında yer alıyor.

Plan Notlarıyla İlgili Bilgiler:
• Ticaret + Turizm Alanında; İş Merkezleri, Ofis, Büro, Alışveriş Merkezi, Çok Katlı Mağaza, Çarşı, Sinema, Tiyatro, Müze, Kütüphane, Sergi Salonu gibi Ticari, Kültürel ve Sosyal Tesisler,Otel, Motel, Tatil Köyü, Apart Otel gibi Konaklama Tesisleri,Restoran, Lokanta, Düğün Salonu gibi Eğlenceye Yönelik Birimler, Yönetim Binaları, Banka ve Finans Kurumları yer alabilir.

Maide KARADAĞ/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz