8 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut Kuzey Yakası'nda, Ofis ve Cadde Dükkanları Satışta!

Emlak Konut Kuzey Yakası’nda, Ofis ve Cadde Dükkanları Satışta!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul,Başakşehir Kayabaşı’nda yapılan Kuzey Yakası projesinde bulunan ofis ve dükkanların cazip ödeme koşullarıyla satışları devam ediyor.

Emlak Konut Kuzey Yakası projesi,Millet Bahçesi ve Millet Kıraathanesi ile iç içe, Başakşehir Şehir Hastanesine 2 dakika,İstanbul Havalimanına 25 dakika,Metro ve Entegre ulaşım ağlarının merkezinde Yeni Belediye binasının yanında bulunmaktadır.Emlak Konut GYO güvencesiyle Başakşehir’de gerçekleştirilen Kuzey Yakası projesi yatay ofis konseptini yaparak Kuzey Yakası parkları içerisinde bir iş yaşamı imkanı sağlıyor.

Emlak Konut Kuzey Yakası Ofis ve Dükkan Fiyatları,

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen projede,115,08-724,92 metrekare aralığında bulunan dükkanların satış fiyatları 2.300.000 TL ile 12.635.000 TL arasında bulunmaktadır.

100,55-246,68 metrekare aralığında bulunan ofislerin satış fiyatları 900.000 TL ile 2.070.000 TL arasında değişiyor.

Emlak Konut Kuzey Yakası Ofis ve Dükkan Ödeme Koşulları,

Peşin ödemelerde %25 indirim,vadeli seçenekte ise %25 peşin bakiyesi 60 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor.

Emlak Konut Kuzey Yakası, ihtiyaçlarınıza göre tasarlanan cadde dükkanları ve ofisleriyle, iş dünyasının yeni cazibe merkezinde haline geldi.Kuzey Yakası’nda spor alanları, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz, kafeteryaları ve 11 km uzunluğundaki yürüyüş parkuruyla doğayla iç içe bir iş hayatı bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz