25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel Emlak HaberleriEmlak Konut Bizim Mahalle İhale Tarihleri Açıklandı

Emlak Konut Bizim Mahalle İhale Tarihleri Açıklandı

Emlak Konut GYO,İstanbul Küçükçekmece’de gerçekleştireceği “Emlak Konut Bizim Mahalle” projesinin 1.Etap 1.Kısım ve 1.Etap 2.Kısım inşaat işleri ihale tarihlerini KAP’a bildirdi.Emlak Konut Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım ve 1.Etap 2.Kısım inşaat işleri ihaleleri farklı tarihlerde yapılacak.

Emlak Konut GYO,KAP’a yaptığı bildirimde İstanbul Küçükçekmece Bizm Mahalle projesiniz 1. Etap 1.Kısım inşaat işleri ihalesini 06.08.2020 tarihinde ayrıca Bizim Evler 1.Etap 2. Kısım inşaat işleri ihalesini 07.08.2020 tarihinde yapılacağını açıkladı.

Emlak Konut Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım KAP açıklaması;

“İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi, Emlak Konut GYO A.Ş. İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği’ne göre, 06.08.2020 tarihinde Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile yapılacaktır.”

Emlak Konut Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım KAP açıklaması;

“İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi, Emlak Konut GYO A.Ş. İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği’ne göre, 07.08.2020 tarihinde Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile yapılacaktır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz