18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut 2018 Kampanyası Yolda

Emlak Konut 2018 Kampanyası Yolda

Emlak Konut yeni ödeme planları hazırladıklarını duyurdu…

2018 yılına gayrimenkul sektörüne canlılık getirmek için kendisinin katılmadığı ancak sektör temsilcilerini bir araya toplayarak insiyatif ile katılabilecek bir kampanya ile giriş yapan Emlak Konut resmi web sitesinde yeni ödeme planları hazırladıklarını duyurdu.

‘Bu mutluluğun arkasında yeni ödeme planlarımız var’ sloganı ile geliştirilen kampanyada detayların çok yakında açıklanması planlanıyor.

Ay başında Emlak Konut’un 2018 yılı hedeflerini açıklayan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, “Baktığınız zaman 2011-2016 yılları arasında Türkiye’ye yapılan 85 milyar dolarlık doğrudan yatırımın yaklaşık %23 ünün gayrimenkul yatırımlarından kaynaklandığını görebiliriz. Bu konuda bizlerde yurt dışındaki organizasyonlara ve fuarlara her yıl olduğu gibi 2018 yılında da katılarak tanıtım ve satış faaliyetlerine devam edeceğiz. Mevcut 5,3 milyar TL değerindeki arsa portföyümüz içerisinden, İstanbul’da bulunan Küçükçekmece, Şişli, Bakırköy, Florya, Çekmeköy, Bahçekent gibi merkezi konumlarıyla dikkat çeken arsalarımızı ihale etmeyi planlıyoruz. Ayrıca Anadolu’da Ankara Saraçoğlu’nda ve Samsun gibi illerimizde de ihaleler gerçekleştireceğiz. Arsa değerleri yaklaşık 2,1 milyar TL olan söz konusu arsalarımızla 10 milyar TL’lik iş hacmi oluşturmayı planlıyoruz. Yaklaşık 2017 yılında ihalesini yaptığımız ve ruhsat alım işlemlerini sonlandıracağımız projelerimizin lansmanlarını da 2018 yılı içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu çerçevede 2018 için 7,2 milyar TL seviyesinde satış hedefimiz bulunuyor. Ayrıca 2018 yılı içerisinde 830 bin metrekare bağımsız bölüm satışı ve toplamda 1,8 milyar TL net kar gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz.” demişti.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz