18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarElite Concept Projesinde 60 Ay 0 Faizle

Elite Concept Projesinde 60 Ay 0 Faizle

Şua İnşaat Elite Concept projesinde yeni bir kampanya başladı. Projede vade farksız 60 ay taksitlendirme imkanı sunuluyor…

Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesi İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe’de yer alıyor. Şua İnşaat projede yeni bir kampanya başlattı.

24 katlı 3 blok halinde yükselen Elite Concept projesi 785 konut ve 26 adet ticari birimden meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Elite Concept projesinde yüzde 10’dan başlayan peşinatlarla ev sahibi olunabiliyor. Projede yeni kampanyayla 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Elite Concept projesi E-5’e 1 dakika, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Proje metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor.

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz