18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerTurizm & OtelEla Quality Resort Belek'te Erken Rezervasyon Fırsatı

Ela Quality Resort Belek’te Erken Rezervasyon Fırsatı

Aile ve çocuk konseptiyle fark yaratan oteller arasında yer alan Ela Quality Resort Belek, 2017 için erken rezervasyon dönemine hızlı başladı. Çocuklu aileler başta olmak üzere tatil tercihlerinde ilk sıralarda yer alan Ela Quality Resort Belek, yerli ve yabancı misafirler için %30’a varan erken rezervasyon fırsatı sunuyor.

 

Ela Quality Resort Belek, yerli ve yabancı misafirler için Ocak-Nisan döneminde yapılan erken rezervasyonlarda geçerli, %30’a varan erken rezervasyon avantajı sunuyor. Akdeniz Bölgesi’nin en çok tercih edilen çocuk dostu aile oteli Ela Quality Resort Belek, misafirlerinin unutulmaz anlar yaşaması için her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bir tatil deneyimi sunuyor. Eşsiz kumsalı, Everland Q markası ile çocuklara sunduğu özel hizmetleri, Europespa Well sertifikasına sahip Ab-ı Zen Spa’sı, dünya mutfaklarından lezzetler tadabileceğiniz A’la Carte restoranları ve dünya çapında tescillenen kalitesi ile her türlü ihtiyacı karşılıyor.

Çocuk dostu otel
Çocuklu aileler başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin tatil tercihlerinde ilk sıralarda yer alan Ela Quality Resort Belek, havuza direkt bağlantılı Göl Evleri, özel ısıtmalı havuz, hamam, sauna ve jakuzi ayrıcalığına sahip oda ve lüks villalarıyla her zevke hitap eden konaklama seçeneği sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz