25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel ProjelerEge Yapı’dan Yenilikçi Bir Yatırım Fırsatı; The Superior Suites!

Ege Yapı’dan Yenilikçi Bir Yatırım Fırsatı; The Superior Suites!

Ege Yapı, yeni nesil kira garantili gayrimenkul yatırım modeli The Superior Suites’i hayata geçirdi. Ege Yapı, iki yıldır üst üste “Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi” seçilen Kordon İstanbul projesinin son etabı “The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplamaya başladı.

Gayrimenkul sektöründe mühendislik bilgisi ve uluslararası iş tecrübesiyle sürdürülebilir projelere imza atan Ege Yapı, yeni nesil kira garantili gayrimenkul yatırım modeli The Superior Suites Kordon İstanbul için ön talep toplamaya başladı.
The Superior Suites, satın alınan özel dekorasyonlu ünitelerin işletilmesi ile birlikte geleneksel gayrimenkul yatırımından çok daha fazla ve hızlı kazanç getirisi sağlıyor. Uzun ya da kısa süreli konaklama hizmetlerinin dışında yeme-içme servisi, açık hava toplantı, etkinlik alanları ve çalışma alanları ile hizmet veren profesyonel bir işletme modeli olan The Superior Suites, tamamı balkonlu, özel mobilya tasarımlı süitleri kapsıyor.

Yapılan yatırımlar için 20 yıl boyunca kazanç sağlamayı garanti eden The Superior Suites modeli, Levent ve Maslak’ın yanı başında, çevresinde bulunan alışveriş merkezleri ve üniversiteler ile İstanbul’un en değerli merkezi noktalarından birinde eşsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı tip ve özelliklerde özel dekorasyonlu 3 süit seçeneği bulunan The Superior Suites, lansman öncesi fiyatlardan yararlanmak isteyenleri bekliyor.

Geliştirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörüne soluk kazandıran Ege Yapı, farklı bölgelerdeki gelecek projelerinde de bu yatırım modelini sürdürmeyi hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz