29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarEge Yapı'dan Ev Alanlara Etstur'la Dünyayı Gezme Fırsatı

Ege Yapı’dan Ev Alanlara Etstur’la Dünyayı Gezme Fırsatı

Ege Yapı Batışehir ve Kordon İstanbul projesinden ev alanları Etstur ile dünyayı gezdiriyor…

Ege Yapı Etstur ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Batışehir ve Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olanlara dünyanın her yerinde geçerli olacak 42 bin TL’ye varan Etstur Seyahat Çeki hediye ediyor.

Kısa bir süre geçerli olan kampanya kapsamında Batışehir projesinde 2 bin 450 TL’den başlayan taksitlerle ya da Kordon İstanbul projesinde 10 bin TL peşin ve 0,79 vade farkı ya da 60 ay boyunca 0 faiz imkanıyla ev sahibi olunabiliyor.

Yaşamın başladığı Batışehir projesi toplam 108 bin metrekare peyzaj alanı ve 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar daire seçenekleri ile A+ ofislerden alışveriş caddesine, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından otellere kadar birçok fonksiyonu içerisinde barındırıyor. Batışehir’de, hiç peşinat ödemeden sadece 2.450 TL’den başlayan taksitlerle kira öder gibi veya ödemeye 2019’da başlayarak ev sahibi olmanın yolunu açıyor.

Levent ve Maslak’a komşu, TEM’e 2 dakika, Havaray ve metroya yürüme mesafesinde konumlanan Kordon İstanbul sanat atölyesi, özel sinema salonu, kütüphane, karaoke odası, müzik stüdyosu, çocuk oyun kulübü, hobi odaları ve misafir odası gibi ayrıcalıkları bulunduruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz