18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriEge Yapı Kordon İstanbul Projesi İnanılmaz Fiyatlarla Satışa Çıktı

Ege Yapı Kordon İstanbul Projesi İnanılmaz Fiyatlarla Satışa Çıktı

Ege Yapı Kordon İstanbul projesi 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projede lansmana özel indirim ve ödeme avantajları sunuluyor…

Ege Yapı tarafından Kağıthane’de hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi görücüye çıktı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, İş Geliştirme Müdürü Didem Güneş, Satış ve Pazarlama Direktörü Ece Atalay Aseo ve Pazarlama&Kurumsal İletişim Müdürü Saygın Aksoy’un katılımıyla tanıtılan Kordon İstanbul projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’nin ekonomik büyümesindeki en etkin sektörlerden birisi olduğuna vurgu yapan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, sektörün oyuncuları olarak yeni projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Önümüzdeki 3 yıllık süreçte 8 yeni projeye başlayacaklarını ve Kordon İstanbul projesinin ilk halka olduğunu söyleyen Kabadayı, projenin 2 etapta toplam 559 konut ve 55 mağazadan oluştuğunu ve 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığını söyledi.

2,5 Milyar TL Değerinde 8 Yeni Proje
Son 4 yılda yaklaşık 5 projede 1 milyon metrekare inşaat alanını inşa edip ve teslim ettiklerine dikkat çeken Kabadayı, 3 yıllık planlamalarında 4’ü Anadolu yakasında, 4’ü Avrupa yakasında 2,5 milyar TL değerindeki 8 yeni projeyi hayata geçireceklerini açıkladı.

3 projede inşaata başladıklarını, 5 projede ise planlama aşamasında olduklarını söyleyen Kabadayı, projelerden ikisinin Çekmeköy’de olmak üzere diğerlerinin Ataşehir, Üsküdar Beylerbeyi, Fatih ve Maslak’ta yer aldığını söyledi.

Projelerin detayları hakkında bilgi veren Kabadayı, “Çekmeköy projelerimizin yıl sonunda lansmanını yapmayı planlıyoruz. Ataşehir Yenisahra’daki kentsel dönüşüm projemizde yüzde 75 oranında anlaşmaya vardık. Bin 600 konutluk bir proje. Bu yıl çalışmaları tamamlayıp, 2018’de satışa çıkarmaya hazırlanıyoruz. Üsküdar Beylerbeyi’ndeki ofis projemizin ise inşaatını yüzde 70 seviyesinde tamamladık. Fatih projemizde de ruhsatlar alındı ve inşaatına başladık. Maslak’taki ofis projemiz ve Beyoğlu’nda Haliç’in yanındaki projelerimizde plan ve projelendirme çalışmaları devam ediyor” diye konuştu.

2017’de Yüzde 15’lik Büyüme Hedefi
İnanç Kabadayı 2017 yılında duyurdukları 8 projeyle birlikte yüzde 15’lik bir büyüme hedefi koyduklarını ve bin 250 kişilik yeni istihdam oluşturacaklarını açıkladı.

“Yeni Ulaşım Hatlarıyla Yatırım Değeri Artacak”
Kordon İstanbul projesine ilişkin bilgi veren Ege Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Ece Atalay Aseo projenin en önemli özelliğinin lokasyonu olduğunu belirtti. Taksim’den Sarıyer’e, Maslak’tan İkitelli’ye projenin tam merkezde olduğunu söyleyen Aseo, merkezi lokasyonlara kolay ulaşım imkanının bulunduğu Kordon İstanbul projesinin yeni ulaşım imkanlarıyla daha da öne çıkacağını belirtti. Kağıthane metrosu, dekovil hattı ve Seyrantepe Ayazağa havaray hatlarının hayata geçirileceğini ifade eden Aseo, “Bütün bu ulaşım imkanları gerçekleştikten sonra projemizin yatırım anlamında değeri daha da çok artacaktır” dedi.

Yüksek Prim Vadediyor
Sadabad Deresi’ne hakim konumunun Kordon İstanbul projesini daha farklı bir noktaya taşıdığını ifade eden Aseo, “Dere panoramasına sahip projemiz, butik az katlı sıcak bir yaşam vadediyor. Mimarisiyle, çevre düzenlemesiyle bölgedeki diğer işlerden kendini ayıran bir proje. Yatırım değeri yüksek olan bu bölgedeki projeler yatırımcısına yüksek prim vadediyor” diye konuştu.

Kordon İstanbul’da Fiyatlar Bölgenin Altında
Bölgedeki metrekare fiyatlarının 9 bin 500 TL’den başlayıp 14 bin TL’lere kadar çıktığını ifade eden Aseo, projedeki metrekare fiyatlarının lansmana özel 7 bin 200 TL’den, stüdyo dairelerin fiyatlarının ise 295 bin TL’den başladığını açıkladı. Projede KDV oranının yüzde 18 olduğunu ve KDV’nin fiyatlara dahil olduğunu söyleyen Aseo, ödeme planı kapsamında ise banka kredisinin yanı sıra firma bünyesinde yüzde 30 peşinatla 40 ay 0 faiz imkanı sunulduğunu belirtti.

 

İkinci Etap Eylül’de Satışta
30 ayda teslim etmeyi hedefledikleri Kordon İstanbul projesinin 2. etap satışlarına Eylül ayında başlamayı planladıklarını belirten Aseo, bölgede bu konseptte başka bir proje olmadığı için yoğun talep alacaklarına inandıklarını, bu yüzden ikinci etabı da hemen satışa çıkaracaklarını söyledi.

Eyüp İyigün/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz