18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriEge Yapı Kağıthane Projesine 3 Bin 500 Ön Talep Geldi

Ege Yapı Kağıthane Projesine 3 Bin 500 Ön Talep Geldi

Ege Yapı Kağıthane projesine 3 bin 500 ön talep geldi. Projenin tüm detaylarının Nisan ayı sonunda paylaşılması planlanıyor…

Ege Yapı’nın Kağıthane ve Maslak’ın buluşma noktasında yer alan yeni projesine 3 bin 500 ön talep geldi. İstanbul’un en merkezi semtlerinde yer alan proje yatırımcılar için yüksek getiri potansiyeli sunuyor.

Ege Yapı’nın kolay ulaşımı ile dikkat çeken yeni projesi D-100 Karayolu, TEM Otoyolu ile önemli bağlantı akslarının üzerinde yer alırken yeni açılacak Kağıthane metro durağı ile Ayazağa havaray durağına sadece birkaç dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor. Proje süreci devam eden Haliç – Kemerburgaz Dekovil Hattı da Ege Yapı Kağıthane projesinin hemen önünden geçecek.

Yeni projeye ilişkin konuşan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı “Yeni projemiz için uzun zamandır titizlikle çalışıyoruz. Şu ana kadar yaklaşık 3 bin 500 kişiden ön talep aldık. Henüz iletişim çalışmaları bile başlamadan projenin bu kadar ilgi görmesi bizi şaşırtmadı. Yeni projemiz ile daha önce geliştirdiğimiz projelerde olduğu gibi yatırımcılara yüksek prim sağlayacağız. Projede geniş sosyal imkânlar ve 1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire tipi seçenekleri sunuyoruz.Konumu ve sunduğu imkânlar ile yeni bir yaşamın kapılarını aralayacak projemizde ön talep dönemi avantajlarından yararlanmak isteyenleri satış ofislerimize bekliyoruz. Bu özel projemizin detaylarını Nisan ayı sonunda kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz