29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerEge Yapı, Ispartakule’deki Yeni Projesi için Ön Talep Topluyor

Ege Yapı, Ispartakule’deki Yeni Projesi için Ön Talep Topluyor

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Ispartakule bölgesinde hayata geçireceği yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Geniş sosyal olanaklara ve panoramik göl manzarasına sahip proje, Kasım ayı sonunda ön satışa sunulacak.

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Ege Yapı, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesinde, Avrupa Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yollarının yanı başında, aile yaşantısına uygun plan çözümlerine sahip, panoramik göl manzaralı yeni projesi için ön talep toplamaya başladı.

Bölgenin genel dokusunu bozmadan çevreye katkı sağlayacak şekilde tasarlanan ve yaklaşık 19 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan proje, 1+1’den 4+1’e kadar geniş balkonlu farklı daire tiplerinden ve açık hava cadde mağazalarından oluşacak. Toplu taşıma hatlarına, hastanelere, üniversitelere ve alışveriş merkezlerine yakın konumu ile fark yaratan projenin, bölgede yapılması planlanan büyük yatırımlar ile birlikte prim potansiyeli katlanarak artacak. Ispartakule’deki projede yer alan bağımsız bölümler 36 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz