27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarEge Yapı Çekmeköy Ormanyaka fiyatlar!

Ege Yapı Çekmeköy Ormanyaka fiyatlar!

Bir çok proje geliştiren Ege Yapı şimdi de Çekmeköy’de yer alan Mono Yapı ile birlikteinşa edeceği Çekmeköy Ormanyaka projesini tanıttı. İşte Çekmeköy Ormanyaka fiyatları…

Çekmeköy Ormanyaka fiyatları ile ilgili bilgi sahibi olmak için haberimizi okumanız yeterli. Çekmeköy’de Ege Yapı ile Mono Yapı tarafından inşa edilen Çekmeköy Ormanyaka fiyatlarını sizler için derledik.

Ön satışların başladığı Çekmeköy Ormanyaka projesinde bir çok daire seçeneği bulunuyor.

37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje çam ormanlarının arasında yükseliyor. Ege Yapı Çekmeköy Ormanyaka fiyatlar bilgisine haberimizde yer vereceğiz.

15 blokta 150 daire ve 16 ticari ünitenin satışa çıktığı projede, her blok 3-4 kat olacak şekilde tasarlandı. Daire tiplerinin 1+1’den 5+1’e kadar farklılık gösterdiği projede bir çok da sosyal alan bulunuyor.

OrmanYaka, şehrin yorucu temposundan uzak, tertemiz havası ile insan ömrünü uzatan çam ormanları içinde 3 katlı müstakil bir yaşam sunuyor.

Projenin yüzde 75’i peyzaj alanlarına ayrılan OrmanYaka’da yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, spor sahası, açık yüzme havuzu, açık çocuk yüzme havuzu, süs havuzları ve çeşitli oturma alanları gibi pek çok sosyal donatı alanı yer alıyor.

Ormanyaka projesi, İstanbul Havalimanı’na 35 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakika, Avrasya Tüneli, Şile Otoyolu ve 3 ana köprü güzergahına 25 dakika mesafede yer alıyor.

Ege Yapı Çekmeköy Ormanyaka fiyatlar!

Ege Yapı Çekmeköy Ormanyaka fiyatları 11 milyon liradan başlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz