27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonEge Vitrifiye'den Mythos Serisi

Ege Vitrifiye’den Mythos Serisi

Ege Vitrifiye yeni serisi Mythos’u görücüye çıkardı. Mythos serisi klozetlerinin sahip olduğu “Aquasave” özelliği, az su ile kusursuz temizlik sağlıyor…

Ege Vitrifiye, ürün tasarımlarıyla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. İnsan sağlığını gözeterek geliştirdiği ürünlerinde ergonomik detayları ve hijyeni ön planda tutuyor. Tüm üretim proseslerinde sağladığı enerji tasarrufu ve klozetlerinde su tasarrufunu maksimuma çıkartan “Aquasave” özelliği ile gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmaya katkıda bulunuyor.

Ege Vitrifiye Mythos; Tasarımın Gücünü Fonksiyonellikle Buluşturuyor

Minimal tasarımı ile banyolara yeni bir soluk getiren Myhtos serisi, fonksiyonel yapısı ile öne çıkıyor. Serinin asma ve duvara tam dayalı klozetleri, ince zarif yavaş kapanabilen kapakları, uzun yıllar sorunsuz kullanılmasını sağlayan dayanıklılıkları ve sessiz çalışma özellikleri ile tüm banyolara konforu ulaştırıyor. Mythos serisi klozetlerinin sahip olduğu “Aquasave” özelliği, az su ile kusursuz temizlik sağlıyor. Monoblok asma lavabosu modern ve özgün tasarımı ile dikkatleri üzerinde toplarken, ergonomik tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz