6 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriEDONİA GARDEN’DA SATIŞLAR BAŞLADI! 60 AY 0 FAİZ!

EDONİA GARDEN’DA SATIŞLAR BAŞLADI! 60 AY 0 FAİZ!

Hazır betondan kirece, agregadan asfalta ve hatta yapı kimyasallarına kadar çok geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektörüne üretim yapan Kar Yapı ilk konut projesini hayata geçiriyor…

Hazır betondan kirece, agregadan asfalta ve hatta yapı kimyasallarına kadar çok geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektörüne üretim yapan Kar Yapı ilk konut projesi olan Edonia Garden projesini hayata geçiriyor. Pendik’te inşa edilen proje için bugün bir lansman yapıldı. Lansmana Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Üçüncü ve Şenol Üçüncü katıldı.

388 konut ile 12 ticari birimden meydana gelen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Lansmana özel kampanya

Projede lansmana özel kampanya bulunuyor. Yüzde 20 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler aynı zamanda 60 ay 0 faiz fırsatı ile konut satın alabiliyor.

Teslimler 2019’da

Projede dairelerin teslimleri 2019 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Proje; Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 1,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 3 km ve hızlı feribota ise 7 km uzaklıkta bulunuyor

‘199 bin liradan başlayan fiyatlarla’

Şenol Üçüncü “İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Pendik Kurtköy’de hayata geçirdiğimiz ilk konut projemiz Edonia Garden, bizim prestij projemiz. Yap-sat şeklinde inşa ettiğimiz ve 388 konut ile 12 ticari ünite olarak planladığımız Edonia Garden’ı, lansmana özel fiyat ve fırsatlarla satışa sunuyoruz. 4 bloktan oluşan projenin 2’sinin kabası bitti, diğer iki bloğun da temelleri atıldı. Projemizde daire fiyatları ise 1+1’lerde peşin 199 bin 500 TL’den, 2+1’lerde peşin 299 bin TL’den ve 3+1’ler için peşin 435 bin TL’den başlıyor. Öte yandan; liste fiyatı üzerinden firma bünyesinde de yüzde 25 peşinat 60 ay 0 faiz ödemeli kampanyamızı uyguluyoruz. Bunun yanı sıra;4 farklı bankayla anlaştık, bu bankalardan yüzde 20 peşinat olmak üzere geri kalanı kredi olarak kullanmak mümkün olabiliyor” dedi.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz