24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem Haberlerie-Devlet Soy Ağacı Sorgulama Ne Zaman Açılacak?

e-Devlet Soy Ağacı Sorgulama Ne Zaman Açılacak?

Yoğun talep gören soy ağacı sorgulama uygulaması kitlendi ve bir süreliğine askıya alındı. Peki e-Devlet soy ağacı sorgulama ne zaman açılacak?

E-Devlet üzerinden alt-üst soyağacı sorgulama sayfası dün hizmete açılmıştı. Dakikalar içinde yoğun talep gören uygulama ile e-devlet adresi kilitlendi.

Bu sabah alınan karar ile e-Devlet soy ağacı sorgulama uygulaması askıya alındı. Nüfus ve Vatadaşlık İlleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada en yoğun anın gece 02:00 ile 04:00 saatlerinde yaşandığı ve 200 bin adet sorgulamanın başarılı olarak yapıldığı ifade edildi.

e-Devlet Soy Ağacı Sorgulama Ne Zaman Açılacak?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “e-Devlet üzerinden sunulmakta olan Nüfus Kayıt Örneği ve Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi hizmeti sunulmaya devam etmekte olup, yoğunluğun azalmasından sonra Alt-Üst Soy Raporu hizmeti en kısa sürede vatandaşların kullanımına açılacaktır. Ancak vatandaşların yoğun talebi ile orantılı olarak Alt-Üst Soy Raporunun gecikmeli veya kesintili hizmet vermesi ihtimali bulunmaktadır.” denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz