24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem Haberlerie-Devlet Soy Ağacı Sorgulama Günlük Kota Ne Kadar?

e-Devlet Soy Ağacı Sorgulama Günlük Kota Ne Kadar?

e-devlete alt üst soy sorgulama 8 Şubat’ta hizmete girdi. Yoğun talep nedeniyle sisteme günlük kota getirileceği açıklandı. Peki e-Devlet soy ağacı sorgulama günlük kota ne kadar?

e-Devlet soyağacı sorgulama sistemi 8 Şubat Perşembe günü saat 14:00’da hizmete girdi. Hizmete girdiği andan itibaren gece saat 04:00’a kadar yoğun talep gören sistem kitlenince askıya alındı.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sistemi yeniden hizmete açacaklarını ancak günlük kota koyacaklarını açıkladı. Günlük kota için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

e-Devlet Soy Ağacı Nasıl Bakılır?
Vatandaşlar kullanıcı adı ve şifreleriyle E Devlete giriş yaptıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü altyapısı üzerinden alt-üst soy bilgisi sorgulama hizmetini kullanabiliyor. Sisteme giren vatandaşlar “belge oluştur” diyerek geçmiş yıllara ait soy ağaçlarını görebiliyor. Kısa yoldan sorgulama sayfasına ulaşmak için arama kısmını da kullanabilirsiniz.

e-Devlet Soy Ağacı Sorgulama Günlük Kota Ne Kadar?
e-devlet soyağacı sorgulama günlük kotası hakkında çalışmalar sürüyor. Sistem yeniden hizmete açıldığında günlük kotada belli olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz