25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriDüzce'de Satılık Arsa

Düzce’de Satılık Arsa

Düzce Belediyesi 4 milyon 126 bin TL değerindeki 5 arsasını satışa çıkardı…

Düze Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan 5 arsasını açık artırmayla satışa çıkardı. İhaleye konu olan arsalar Körpeşler, Kiremitocağı, Aziziye ve Uzunmustafa mahallelerinde yer alıyor.

Muhammen bedelleri 4 milyon 126 bin 504 TL olan arsaların ihalesi 9 Ocak 2018 Salı günü 14:30 ile 15:30 saatleri arasında Düzce Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

İhaleye katılacaklardan istenen belgeler;
* Kanuni ikametgâh belgesi (Şirketlerde aranmaz)
* İsteklinin tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliği temsilen noter tasdikli yetki belgesinin ve imza sirküleri, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, Ticaret Odası Kaydı ibraz edilmesi.
* Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi ve ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesi.
* İstekli adına vekâleten iştirak ediliyor ise, asıl isteklinin adına başvurmaya yetkili olduğuna dair noter onaylı vekâletname ve noter onaylı imza beyannamesi vermesi.
* 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 26. maddesinde belirtilen değerlerde yukarıda yazılı teminat tutarlarının verilmesi.
* İsteklinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu gereğince ihalelerden yasaklı olmadığına dair yazılı beyanı ve idareye borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz