17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaDiğerDünyaca Ünlü DJ’ler Ve Performanslar The Bodrum EDITION’da !

Dünyaca Ünlü DJ’ler Ve Performanslar The Bodrum EDITION’da !

Ian Schrager ve Marriott International iş birliğinde 2018 senesinde açılan The Bodrum EDITION, yeni nesil lüks otel deneyimini yeniden tanımlıyor ve Türkiye’deki otellere yepyeni bir enerji getiriyor.

Dünyaca ünlü DJ’ler ve Performanslar The Bodrum EDITION’da

The Beach Club’da Temmuz ayı itibariyle müzik hayatına söz yazarı olarak başlayan Maxine Hardcastle performans sergileyecek. İbiza’nın en popüler mekânlarında DJ’lik yaptıktan sonra Abu Dhabi’ye taşınan ve Abu Dhabi EDITION’dan sonra The Bodrum EDITION’a geçen Maxine Hardcastle, MAXINE + FRIENDS serisi ile dünyaca ünlü DJ’leri The Bodrum EDITION’da ağırlayacak. Müzik sanat ve sağlık dolu bir yaz için The Bodrum EDITION’ın birbirinden özel isimlerle dolu takvimi.

• 11 Temmuz Perşembe; MAXINE + FRIENDS – Emre Günay
• 13 Temmuz Cumartesi; Boat Party
• 16 Temmuz Salı; Dolunay Ritueli
• 18 Temmuz Perşembe; The Illustrious Blacks
• 20 Temmuz Cumartesi; Zeynep Uras ile Yoga
• 27 Temmuz Cumartesi; Chris Calvet ile Brava’da Sanat Yemeği
• 28 Temmuz Pazar; SANGRIA & FIDEUÀ SUNDAYS
• 29 Temmuz Pazartesi; MUBI MOVIE NIGHTS

Beyaz Kumlu Plajı,Dondurma ve Sorbe Menüsüyle Dikkat Çekiyor..

The Bodrum EDITION’ın bembeyaz kumlarla örtülü plajı The Beach Club’da güneşin tadını çıkarırken size eşlik edecek profesyonel miksolojistlerin hazırladığı kokteyllerin yanı sıra, sadece The Bodrum EDITION’da bulabileceğiniz dondurma ve sorbe menüsüyle serinleyebilirsiniz. Matcha ve beyaz çikolata aromalı dondurmadan, yer fıstıklı bitter çikolatalı dondurmaya kadar her damak tadına uygun geniş alternatiflerin yer aldığı dondurma menüsünde farklı tatlar da yer alıyor. The Bodrum EDITION’da plaja yakın bir konumda bulunan, güneş aşığı bir gündüz restoranı olan Morena’da da göçebe şef Diego Munoz’un önderliğinde yaratılan sofistike tatlar sizleri bekliyor.

The Bodrum EDITION, keyifli ortamı, Ege’nin turkuaz mavisi suları, benzersiz lezzetteki yemekleri ve keyifli aktiviteleriyle misafirlerini 2019 sezonunda The Beach Club’da ağırlamaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz