30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriDr. Ömer Çoşkun vefat etti! Ömer Çoşkun kimdir?

Dr. Ömer Çoşkun vefat etti! Ömer Çoşkun kimdir?

Medyanın en önemli doktorlarından biri olan Dr. Ömer Çoşkun, dün gece vefat etti. Peki Ömer Çoşkun kimdir? Ömer Çoşkun kaç yaşında?

5 Mart 1970 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Ömer Çoşkun, Temmuz 1993′de İstanbul Üniversitesi – İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur.

İlk olarak Aksaray’ın Güzelyurt ilçesi Ihlara kasabası sağlık ocağında Sağlık Bakanlığı’na bağlı pratisyen hekim olarak kariyerine başlayan Ömer Çoşkun, TV ekranlarından yaptığı bitkisel tanıtımlar ile tanınmıştır.

Ömer Çoşkun, 1994-Eylül Döneminde Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak Erciyes Ü. Tıp Fak. Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başlamıştır.

Medyada çok sık yer alan Ömer Çoşkun’un, yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alınmıştır.

Adana Tabip Odası’ndan atılan Ömer Çoşkun’un Adana’daki muayenehanesi resmi olarak kapatıldı. Çoşkun bu olay sonunda 3 ay meslekten men cezası almıştır.

Hazırladığı ilaçları piyasaya sürerek adını duyurmuş olan Dr Ömer Çoşkun, televizyondan yaptığı bitkisel karışımları tanıtmıştı.

ABD’de kanser tedavisi görmüş olan Ömer Çoşkun, böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye tedavi görürken 26 Şubat gecesi itibariyle hayatını kaybetti.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz