30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaDiğerTurizm & OtelDouble Tree by Hilton Elazığ Açıldı

Double Tree by Hilton Elazığ Açıldı

Double Tree by Hilton Elazığ kapılarını ziyaretçilere açtı. Otel Elazığ Havalimanı’na 12 kilometre mesafede yer alıyor…

Hilton’un 14 markasından biri olan DoubleTree by Hilton’un yeni oteli Double Tree by Hilton Elazığ açıldı. Böylece Double Tree by Hilton’un Türkiye’deki otel sayısı 12’ye yükseldi.

Elazığ Havalimanı’na 12 kilometre mesafede konumlanan Double Tree by Hilton Elazığ toplam 110 odadan meydana geliyor. Otelin çatı katında yer alan Terrace Bar & Cafe, şehrin en büyük teras kafelerinden biri oldu.

Otelin her odasında ücretsiz Wi-Fi, mini bar, kasa ve DoubleTree Sweet Dreams® Sleep Experience yatakları bulunuyor. Bazı odalarda balkon, ayrıca süit kategorisindeki geniş odalarda jakuzi ve elektrikli şömine yer alıyor.

Double Tree by Hilton Elazığ otelde konaklayanlar hamam, özel dinlenme alanları, masaj odaları, buhar odası, kuru ve ıslak sauna, jakuzi, kapalı havuz ve Vitamin Bar’ın bulunduğu spayı da kullanabilir ve 24 saat açık olan spor merkezinden yararlanabilirler. Otelde 300 konuğa kadar ağırlayabilecek şekilde balo salonuna dönüştürülebilen toplantı alanı ve ücretsiz kapalı otopark bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz