29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonDoğanın huzur veren enerjisi, “Merlin” serisiyle yaşam alanlarınızda

Doğanın huzur veren enerjisi, “Merlin” serisiyle yaşam alanlarınızda

 

Türkiye mobilya sektörünü her beğeniye uygun ürün gamıyla buluşturan Kilim Mobilya’nın huzuru temsil eden serisi Merlin, asil duruşunu zarafetinden alıyor. Serinin oturma odası, yatak odası ve yemek odasında yarattığı tarz, günün her anına eşlik ediyor.

Yaşam alanlarının zamansız görünümünü geliştirdiği ürünlerle farklı bir boyuta taşıyan Kilim Mobilya; MerlinSerisi ile doğadan aldığı ilhamı kullanıcılarıyla buluşturuyor. Seride yer alan koltuk takımı, yatak odası takımı ve yemek odası takımının kahve ve krem rengi tonları, doğallığın özünü yansıtıyor.
İşlevsel ayrıntılarıyla rahata ulaşmak daha pratik
Doğadaki huzur veren renklerden ilham alınarak tasarlanan Merlin Koltuk Takımı, yaşam alanları için sıcak bir ortam sunarken uyumlu tonlarındaki şık metal ayaklarıyla da bulunduğu ortamın çehresini değiştiriyor. Asil duruşunu yumuşacık oturum alanlarıyla bütünleştiren Merlin koltuklar, kullanılan S-Yay sistemi ile konforu tamamlıyor. Dayanıklı metal malzemelerden hazırlanmış yüksek ayakları sayesinde temizlik ve taşıma kolaylığı sunan takım, takla makas mekanizmasıyla yatak olabilen formu sayesinde rahatlığı uykuyla buluşturuyor.

Kalabalık misafirlere Merlin Yemek Odası Takımı’nda her daim yer var
Sofralarda huzurlu bir atmosfer oluşturması için özenle seçilen kahve ve krem tonlarının hakim olduğu Merlin Yemek Odası Takımı, kendinden emin çizgileriyle öne çıkıyor. Sıcak renk tonlarıyla yemek sofralarına samimiyet katan takım, açılıp genişleyebilir masa formu sayesinde ise kalabalık misafirler için geniş ortam hazırlıyor. Çizgili ahşap desenleri ve zarif renk uyumuyla şıklığın yansımasını sunan Merlin, konsolunda dolap-çekmece-raf gibi farklı bölmeler sunarak eşyalar için güvenli depolama alanları oluşturuyor.
Amorf yapıdaki aynayla yatak odaları daha özgün
Yatak odalarında huzurlu bir atmosfer oluşturması için özenle seçilen kahve ve krem tonlarının kendinden emin çizgilerle bir araya geldiği Merlin Yatak Odası Takımı, şıklığını uykuya taşıyor. Aynasının amorf yapısı ile bulunduğu ortama özgün bir hava katan takım, masa formundaki şifonyeri ve farklı eşyaların boyutlarına göre tasarlanmış çekmeceleri sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz