29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriDoğal Yaşam Pazarı İstMarina AVM’de!

Doğal Yaşam Pazarı İstMarina AVM’de!

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunmaya devam ediyor.

İstMarina AVM, 14 – 15 – 16 Haziran tarihleri arasında Doğal Yaşam Pazarı’na ev sahipliği yapacak. Doğal yaşam ürünlerinden, sağlıklı yiyeceklere, kişisel bakım ürünlerinden, giyim ve oyuncağa kadar en doğal ürünler bu pazarda bir araya gelecek.

3 gün boyunca sürecek Doğal Yaşam Pazarı, 12.00 ve 20.00 saatleri arasında olacak.
Etkinliğin ikinci günü 15 Haziran saat 16.00’da ise, Ünlü Onkolog Dr. Yavuz Dizdar İstMarina AVM’de Sağlıklı Yaşam Söyleşisi gerçekleştirecek. AVM misafirlerinin katılımıyla renklenecek söyleşide, seyircilerin merak ettiği tüm soruları yanıtlayacak olan Dr. Yavuz Dizdar, sağlıklı yaşamanın püf noktalarını anlatarak, kitabından da önemli ipuçları paylaşacak.

Kral Şakir İstMarina’da çocuklar ile buluşuyor!
Türkiye’nin ilk yerli çizgi dizisi Kral Şakir dans gösterileri ve eğlenceli hikayeleriyle İstMarina AVM’ye geliyor. 14 – 15 -16 Haziran tarihlerinde 14.00 – 16.00 – 18.00 saatlerinde en eğlenceli gösterilerini sergileyecek olan Kral Şakir, Bir aslan ailesinin başından geçen komik ve neşeli hikayeleri anlatacak. Çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatmaya hazırlanan çizgi kahramanlar, gösteri sonunda çocuklarla sohbet ederek onlarla bol bol fotoğraf da çektirecek.
Heyecan dolu gösteriye tüm çocuklar ücretsiz katılabilecek.

İstMarina Alışveriş Merkezi Hakkında…
Bağdat Caddesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ortasında değeri her gün artan Kartal sahilinde konumlanıyor. Yeni açılan Halkalı-Gebze Marmaray hattının Yunus durağında bulunan Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstMarina, restoranları ve Türkiye’nin önde gelen markalarını da içerisinde barındırıyor. 70 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 3 kattan oluşan İstmarina Alışveriş Merkezi’nde 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal alan da yer alıyor. 250 Milyon Euro yatırımla, 200 bin metrekare alanda inşa edilen alışveriş merkezinde yaklaşık 200 ticari alan bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz