26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerTurizm & OtelDivan Ankara Yenileniyor

Divan Ankara Yenileniyor

Divan Ankara Otel yenileniyor. Otel 3 aylık renovasyon sürecinin ardından 1 Ekim 2017 itibariyle yeniden hizmete açılacak…

10 yıl önce Başkent’te hizmet vermeye başlayan Divan Ankara yenileniyor. İş dünyasına uygun yapısı korunarak tüm otel genelinde yapılacak olan renovasyon sürecinin ardından Divan Ankara 1 Ekim 2017 itibari ile hizmet vermeye devam edecek.

Tunalı Hilmi Caddesi’nde bulunan Divan Ankara’nın renovasyon süresi yaklaşık üç ay sürecek. Yenileme süreciyle ilgili konuşan Divan Ankara Genel Müdürü Can Ünlüer, “Divan Otelleri’nin hizmet anlayışını Başkent ile buluşturmak on yıl önce bize nasıl heyecan verdiyse yine aynı heyecan ile yenileniyoruz. Amacımız misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek ve memnuniyetlerini en üst seviyelere taşımak. Bunları gerçekleştirirken Divan Otelleri’nin ayrıcalıklarını konuklarımızla buluşturmak en temel hedefimiz. Konaklama, restoran, spa, toplantı ve ziyafet alanlarının yanı sıra catering hizmetimiz kapsamında da bir takım değişiklikler yaparak kurumsal ve özel davetlere lezzet katmaya devam edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz