19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDICE KAYEK, İlk “Flagship” Mağazasını Paris’te Açtı!

DICE KAYEK, İlk “Flagship” Mağazasını Paris’te Açtı!

Türkiye’nin güçlü uluslararası moda markası DICE KAYEK, ilk “flagship” mağazasını,Paris’in kalbi St. Germain’in en gözde noktasında açtı.

Dünyaca ünlü bir moda markasına kapı komşusu olan mağaza, St. Germain’in amblematik kafeleri Cafe Deux Magots ve Cafe Flore’nin hemen yanı başında hizmete girdi.
Belçikalı ünlü mimar Bernard Dubois’nin Doğu ile Batı kültürünu özel dokunuşlarla sentezleyerek tasarladığı mağaza, DICE KAYEK ruhunu gözler önüne seriyor.

Türkiye’nin dünyaca ünlü moda markası DICE KAYEK, ilk “flagship” mağazasını, Paris kültürünün ve entelektüel yaşamının merkezi St. Germain’de açtı. Dünyanın en önemli markalarının hemen yanında yer alan mağaza; filozofların, yazarların, şairlerin ve film yapımcılarının ruhlarıyla canlı St. Germain’in sembolik kafeleri Cafe Deux Magots ve Cafe Flore’a komşu çok özel bir noktada yer alıyor.


Resmi açılışı Eylül ayında yapılacak mağaza konuklarını ağırlamaya başladı bile. Bugüne kadar birçok dünya starını giydiren DICE KAYEK’in yeni butiği kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Moda, mimari ve sanat buluştu
Uzun yıllar sanat galerisi olarak hizmet veren “Rue Saint Benoît”daki 50’li senelerin ikonik binasında konumlanan mağaza Belçikalı ünlü mimar Bernard Dubois tarafından, Paris’teki en özel butiklerden biri olma hedefiyle tasarlandı.


Mağazanın mimari tasarımı DICE KAYEK DNA’sını gözler önüne seriyor. Kapıdan girdiğiniz anda, henüz ilk adımda bir farklılık olduğunu hissediyorsunuz. Burası Batı ile Doğu’nun, çağdaş ile gelenekselin, çok özel sentezi bir mekan…


Mağaza, DICE KAYEK ‘in modaya olan yaklaşımı doğrultusunda, geleneksel malzemeleri modern bir tarzda kullanarak, farklı dönem ve kökenlerin kodları ve referansları üzerinde oynuyor.


Türkiye’den getirilen özel malzemelerle Anadolu kültürünün çok güçlü yansımaları hayat buluyor.Sadece Bilecik’teki madende çıkarılan ve özel teknolojiyle üretilen “Vize Pembesi” mermer oldukça dikkat çekiyor. Yerler “Isparta Halısı”. Dice Kayek için Stepevi tarafından Isparta’da özel olarak dokundu.


Misafirlere Türk kahvesi eşliğinde Türkiye’ye has bir tad olan, Üzeri bütünüyle Isparta güllerinin yapraklarıyla kaplı “Couture Lokum” ikram ediliyor.
Alt katta ise özel “semi couture” giysilerin sunulduğu, “boudoir” tarzında büyülü bir mekân karşımıza çıkıyor. Gerçekten eşsiz bu ortamda tüm misafirler kendilerini ayrıcalıklı hissediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz