4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriDeniz GYO Bodrum Projesi İçin İmzalar Atıldı

Deniz GYO Bodrum Projesi İçin İmzalar Atıldı

Deniz GYO Bodrum’da hayata geçireceği projesi için Ataman Turizm Ticaret ile sözleşme imzaladı…

Deniz GYO Muğa Bodrum’a bağlı Eskiçeşme mahallesinde yeni bir proje hayata geçiriyor. Proje için bir süredir Ataman Turizm Ticaret ile görüşen Deniz GYO şirket ile sözleşme imzaladı.

Bodrum Eskiçeşme Mahallesi 928 ada 2 parsel ile 929 ada 2 ve 3 parselde inşa edilecek olan proje 23 bin 768 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Söz konusu alan üzerinde yer alan Rexene Otel’de belirtilen yasal sürede yıkılacak.

Toplam 144 üniteden meydana gelmesi planlanan Deniz GYO Bodrum projesinde 126 adet uzun dönem, 18 adet kısa dönemli otel odaları yer alıyor. Projede uzun dönem üniteler tatil villası, kısa dönem üniteler ise otel olarak ruhsatlandırıldı.

Deniz GYO Bodrum projesi, Bodrum Turgutreis Yolu’na 2,1 kilometre, Bodrum Marina’ya 2,6 kilometre, Bodrum Merkez’e 3,3 kilometre ve Bodrum Havalimanı’na 34,5 kilometre mesafede yer alıyor.

Deniz GYO’nun KAP açıklaması şu şekilde;
Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde toplam 23.768,37 m2 alanda proje geliştirmek üzere Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile “Arsa Devri Karşılığı Kar Paylaşımı Sözleşmesi” imzalanmış olup, değerleme raporu ekte yer almaktadır.

DENİZ GYO BODRUM ARSASI DEĞERLEME RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ

Maide KARADAĞ/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz