26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonDekton’dan dış cephelere hem estetik hem dayanıklı tasarımlar

Dekton’dan dış cephelere hem estetik hem dayanıklı tasarımlar

Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton, Pietra Kode ve Kraftizen Koleksiyonları ile dış yüzeylerde fark yaratıyor. Uluslararası tanınmış lüks iç mekan ve ürün tasarımcısı Daniel Germani tarafından geliştirilen Pietra Kode Koleksiyonu İtalya’nın üç klasik taşının zamansız güzelliğini yaşam alanlarına taşırken, Kraftizen Koleksiyonu ise zamansız ve dayanıklı bir dış cephe tasarımına imkanı sunuyor.

Tasarım ve mimarlık dünyası için yenilikçi, sürdürülebilir yüzeyler üreten Cosentino; Dekton® Pietra Kode ve Dekton® Kraftizen Koleksiyonu dış cephe tasarımına yepyeni bir soluk getiriyor. Vicenze, Traverterin mermeri ve Ceppo Di Gré taşları ile tasarlanan Pietra Kode, geçmişin mimari mirası ile eşsiz bir dış cephe tasarımı yaratıyor. Dayanıklılığı ile ön plana çıkan Kraftizen Koleksiyonu ise, ipeksi dokusu, hacmi ve mat renkleriyle beş duyu organının her birini cezbediyor.

İtalya’nın ruhu dış cephelerde hayat buluyor
Zamanın ötesindeki üç klasik taşın benzersiz bir perspektifle yeniden yorumlandığı Dekton® Pietra Kode Koleksiyonu; Vicenza Kode, Travertıne Kode ve Ceppo Kode alternatiflerinden oluşuyor. Vicenza Kode, Cinquecento döneminin ünlü mimarı Andrea Palladio’nun eserlerinden ilham alarak, mimari ilkeleri ve Vicenza taşının eşsiz kodunu modern bir perspektifle canlandırıyor. Travertine Kode ise Roma’nın klasik sanatını ve Rönesans mimarisini temsil eden traverten malzemesini, Dekton’un teknolojik vizyonuyla buluşturarak yeni bir boyut kazandırıyor. Bu sayede taşın güzelliği ve özellikleri, ultra kompakt teknoloji sayesinde muhafaza ediliyor. Ceppo Kode ise Milano’nun mimari tarihinde önemli bir rol oynamış Ceppo di Gré taşını günümüze taşıyarak, bu malzemenin güzellik ve karakterini Dekton’un yenilikçi dokunuşuyla canlandırıyor.

Şıklık, zarafet ve dayanıklılık bir arada
Kraftizen koleksiyonu, ustaların yüzyıllardır geliştirdikleri zarif zanaat teknikleri ile dayanıklı bir dış cehpe tasarımı yaratıyor. Son teknoloji ile geliştirilen incelikli bir teknikle öne çıkan koleksiyon; ipeksi dokusu, hacmi ve ekstra mat renkleriyle beş duyuya hitap eden bir görünüm oluşturuyor. Albarium, Argentium, Nacre, Micron, ve Umber gibi beş farklı renk alternatifi bulunan koleksiyon, şıklık, zarafet ve dayanıklılığı bir arada sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz