3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriDekon Senkron satışa çıktı! Metrekaresi 4 bin 800 TL!

Dekon Senkron satışa çıktı! Metrekaresi 4 bin 800 TL!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir’de, İstanbul Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen Dekon Senkron’da satışlar başladı…

Dekon İnşaat imzasıyla inşa edilen Dekon Senkron projesinde ön talep sürecinde konutların yüzde 30’unun satışları tamamlandı. Projedeki daireler hem konut, hem de ev-ofis olarak kullanılabiliyor.

Konut alanlarının 63 metrekare ile 109 metrekare arasında değiştiği Dekon Senkron projesi, İstanbul Ataşehir’de yer alan İstanbul Finans Merkezi’nde yükseliyor.

İçerisinde 168 adet dairenin yer aldığı Dekon Senkron projesi bugün gerçekleşen lansmanla birlike satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 600 TL’den başlıyor.

İçerisinde;  200 araçlık kapalı otopark alanı, açık havuz, spor salonu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarının bulunduğu Dekon Senkron’da kafe-restoranlar ve marketler de yer alıyor.

Metro hattına 50 metre mesafede yükselen Dekon Senkron projesinde yaşam 2019 yılının Mart ayında başlayacak. Proje, 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Dekon Senkron projesinde 10 adet ticari ünite de mevcut. Proje toplam 5 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.

Dekon Senkron’da ödeme olanı kapsamında yüzde 5 peşinatla  48 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Taksitler ise bin 800 TL’den başlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz