11 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriDekon Senkron nerede?

Dekon Senkron nerede?

DEkon İnşaat yeni bir konut projesine başlıyor. 170 konutluk Dekon Senkron nerede inşa ediliyor?
Dekon İnşaat yeni bir projeye başlıyor. 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde 170 konut inşa edecek olan Dekon Senkron projesinde hazırlıklar tamamlanmak üzere. Projenin lansmanı önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilecek.

Tek bloklu proje olarak inşa edilen Dekon Senkron projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Dekon Senkron projesinde 1+1 daireler 394 bin liradan, 2+1 daireler de 561 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Dekon Senkron projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Yüzde 20’lik tutar 3 ay sonra, yüzde 25’lik tutar 1 yıl sonra ve yüzde 25’lik bir tutar daha 2 yıl sonra ödeniyor. Kalan yüzde 30’luk tutar ise 48 ay 0 faizle taksitlendirilebiliyor.

Teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanan Dekon Senkron projesinde bir çok sosyal olanak yer alıyor. Projede SPA, fitness center, hamam, sauna, oyun alanları, kapalı otopark, güvenlik gibi birçok imkan bulunuyor.

Dekon Senkron nerede?

Dekon Senkron nerede sorusuna göre proje Ataşehir’de inşa edilen İFM’nin hemen yakında yükseliyor. Proje, TEM’e 200 metre mesafede, Ataşehir’e araçla 10 dakika, Avrasya Tüneli’ne araçla 22 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz