29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriDASK, 30 Ekim İzmir Depremi'nin yıl dönümünde paylaştı! Acımız hala taze!

DASK, 30 Ekim İzmir Depremi’nin yıl dönümünde paylaştı! Acımız hala taze!

30 Ekim 2020’de İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin yıl dönümünde acımız hâlâ taze. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.

Doğal afetler sonrasında en büyük önceliğimiz, sigortalılarımızın hayatlarına devam etmelerine destek olmak ve ödemelerini en hızlı şekilde yapabilmektir. Tüm planlamalarımızı ve çalışmalarımızı bu önceliklere uygun şekilde yürütüyoruz.

30 Ekim 2020’de yaşadığımız İzmir Depremi sonrasında hasar tespit çalışmalarına başlamak ve bir an önce vatandaşlarımıza ihtiyacı olan desteği sunabilmek için deprem bölgesindeydik ve vatandaşlarımızın ödemelerini ivedi bir şekilde yapmaya başladık. DASK olarak sorumluğumuzun farkındayız ve bunun için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Sigorta bilinci ve finansal güvencenin tüm nesillere anlatılması ve bunların öneminin tüm vatandaşlarımızca kavranması için projelerimize ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz.

DASK’ın kuruluşundan bugüne geçen 22 yılda, Türkiye genelinde Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi sayısı 11 milyona ulaşırken, artık her iki evden biri depreme karşı finansal güvenceye sahip. Hedefimiz, %100 sigortalılık oranına ulaşmak ve tüm vatandaşlarımızı depreme karşı finansal güvence altına almak. Bu hedef ile, tüm vatandaşlarımıza Zorunlu Deprem Sigortalarını yaptırmalarını ve süresi dolan poliçelerini yenilemelerini hatırlatıyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz