19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerDAP Yeni Levent projesi için ön talep topluyor!

DAP Yeni Levent projesi için ön talep topluyor!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut GYO güvencesiyle şehrin dışında görmeye alışık olduğumuz country hayat tarzını ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle birleştirdi ve Yeni Levent projesiyle İstanbul’un merkezine getirdi.

Bir çok projeye imza atan Dap Gayrimenkul Geliştirme yeni bir projeye başlıyor. DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut GYO güvencesiyle şehrin dışında görmeye alışık olduğumuz country hayat tarzını ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle birleştirdi ve Yeni Levent projesiyle İstanbul’un merkezine getirdi. DAP Gayrimenkul Geliştirme’yi de bünyesinde bulunduran DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Düzenli olarak beklenti analizi yapıyor ve bunları bir veri setine dönüştürüyoruz. Bu bilgileri DAP uzmanlığı ve bilimsel verilerin ışığında harmanladık. Öncü bir yaklaşımın ürünü olarak, lüksü doğayla buluşturan ‘şehirde country hayat’ konseptini sektörümüze kazandırdık.” dedi.

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonuyla hayata geçirilen Yeni Levent; yüksek kalite ve konfor deneyimiyle ‘lüksün ötesini’ yeniden tanımlıyor.

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam ve finans merkezinin kalbinde yer alan Levent bölgesinde 103 bin metrekare toplam alan içinde; 53 bin metrekaresi konut ve 50 bin metrekaresi içerisinde okul da bulunan koru alanıyla; yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Şirket Yeni Levent projesiyle; şehrin dışında görmeye alışık olduğumuz country hayat tarzını ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle birleştirerek İstanbul’un merkezine getiriyor.

Büyükdere Caddesi, Levent, Etiler, Şişli ve Boğaz hattının hemen yanı başında yer alan proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün tam merkezinde olmasıyla da dikkat çekiyor. Yeni Levent projesi, estetik ve fonksiyonel dokunuşlarla tasarlanan geniş bahçe, teras ve balkonlar, yüksek tavanlı salonlar, özel sosyal donatılar ve oksijene doyacağınız 50 dönüm koru ve eğitim alanından oluşuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz