20 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarDap Yeni Levent Modern satışta! Anneler gününe özel fiyatlarla!

Dap Yeni Levent Modern satışta! Anneler gününe özel fiyatlarla!

 

Anneler gününe özel fiyat ve ödeme planlarıyla Yeni Levent Modern’in avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Yeni Levent’in yeni etabı Yeni Levent Modern satışa açıldı. Anneler gününe özel fiyat ve ödeme planlarıyla Yeni Levent Modern’in avantajlarından yararlammak için haberimizi okuyabilirsiniz.

103 bin 500 metrekare arsa içinde, 53 bin 500 metrekarelik konut ve içerisinde okul da bulunan 50 bin metrekarelik koru alanı bulunan projede 1+1’den 6+1’e kadar altı farklı tipte konutlar yer alıyor.Projenin yüzde 80’i tamamlanmış olup teslimlerin Mart 2025’te yapılmaıs planlanıyor

DAP Gayrimenkul Geliştirme yeni dünyanın örnek yaşam alanı olarak öne çıkan ve kent- doğa ayrımını ortadan kaldıran Yeni Levent’te ev sahibi olmak isteyenler için 3 farklı ödeme planı bulunuyor. Projede Yüzde 40 peşin ödemelerde 18 ay vade, 60 ay vade 1,61 faiz fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Yeni Levent; Etiler Beşiktaş aksının yanı başında Büyükdere Caddesi ile Boğaz hattının merkezinde inşa ediliyor.

Geniş bahçe, teras ve balkonları, yüksek tavanlı salonları, sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje, aynı zamanda, iş, yaşam, kültür-sanat ve eğitim kurumlarına olan yakınlığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Projede anneler gününr özel yüzde 20 indirim imkanı bulunuyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz