19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerDap Yapı Çekmeköy Projesi Fiyatları Belli Oldu

Dap Yapı Çekmeköy Projesi Fiyatları Belli Oldu

DAP Yapı İstanbul Çekmeköy’de bulunan ‘Sağlıklı ev’konsepti projesini satışa çıkardı.DAP Yapı Çekmeköy projesinde iki etap halinde toplam 929 konut ve 70 ticari ünite bulunuyor.

Dap Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy’de gerçekleştirilen proje iki etap halinde inşa edilecek.Birinci etapta 329 ve 70 ticari alan 2023 Mayıs ayında tamamlanarak teslim edilecek.İkinci etapta ise 600 konut yapılacak.

Toplam 155 bin metrekare arazi üzerine yapılan proje zemin+5 bloklar halinde az katlı binalar,teraslı evler ve bahçeli villa konseptinde bulunuyor.Projede bulunan tüm dairelerde balkon bulunuyor.

Dap Yapı Çekmeköy proje Fiyatları;

Projedeki fiyat konusuyla ilgili çalışmanın devam ettiğini söyleyen Ziya Yılmaz, “İlk düşüncemiz 10 bin TL’nin üzerinde bir rakamla satışa çıkmaktı. Fakat lansmana özel bir sürpriz yapmaya karar verdik. Metrekaresi 8 binden başlayan fiyatlarla satışa çıkıyoruz. Bitiş rakamları ise 16-17 bin TL’leri bulacak” dedi.

Dap Yapı Tönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Bir Türk vatandaşı olarak şu bana büyük bir gurur veriyor; Dünya ülkeleri bu dönemde hem ekonomik hem de sağlık anlamında ciddi çaresizliklerle boğuşurken Türkiye bu anlamda dostun ve düşmanın gıptayla baktığı bir ülke oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde faizlerde düşüşün sürdüğü, çarkların dönmeye devam ettiği, enflasyonun düşerken, ciddi büyüme rakamlarına imza atıldığı bir dönem yaşadık. Özellikle kamu bankaları iş dünyasına çok pozitif bir yaklaşım sergiledi. Emlak Konut GYO ve kamu bankalarının açıkladığı son kredi ve destek paketleri ekonomik anlamda ciddi bir hareketlilik oluşturdu. Bu sürecin sayın Bakanımız Berat Albayrak’ın koordinasyonunda çok iyi yönetildiğini düşünüyorum. Türkiye olarak yılın ikinci yarısında da bunun faydalarını göreceğiz.” diye konuştu.

Balkonlu, Teraslı ve Bahçeli Evlere Talep Patladı
Koronavirüs salgınının, tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de tüketici beklentilerine değiştirdiğine dikkat çeken Ziya Yılmaz, “Bana göre yüksek katlı bina dönemi kapandı. Türkiye genelindeki son verilere göre bu süreçle birlikte balkonlu, teraslı ve bahçeli evlere yüzde 228 civarında talep artışı yaşandı. Bu sadece ülkemizde geçerli olan bir durum değil, tüm dünyada da benzer etkileri görüyoruz. Ve insanlar dünyada yaşanan bu sosyal bilinçlenmeyle birlikte özlerine döndü; hayatlarında nelerin eksik olduğunu, onları en çok nelerin mutlu ettiğini düşünmeye başladı. Burada bir numaralı önceliklerden biri de doğayla olan iletişimin güçlendirilmesi geliyor. Üstelik bu sadece belli bir kesime hitap eden bir trend değil. Toplumun tüm kesimlerinde etkisini gösteriyor.” İfadelerini kullandı.

Bölge Tam Bir Ulaşım ve Eğitim Üssü
Tamamen ormanlarla çevrilmiş bir ilçe olan Çekmeköy, son yıllarda İstanbul’un en iyi okullarının da toplandığı bir bölge olarak dikkat çekiyor. Çekmeköy’ün gerçek bir “Eğitim Üssü” olduğunu vurgulayan Ziya Yılmaz, “Özellikle beyaz yakalı nüfus hem çocuklarının eğitimi, hem deprem güvenliği hem de ulaşım avantajı nedeniyle Çekmeköy’ü tercih ediyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 15-20 dakikada ulaşmanız mümkün. Ayrıca hem İstanbul Havalimanı hem de Sabiha Gökçen Havalimanı kavşaklarının tam merkezinde.” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz