27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarDap İzmir Projesinde Dev Kampanya! 1 Yıl Kira Garantisi

Dap İzmir Projesinde Dev Kampanya! 1 Yıl Kira Garantisi

Dap İzmir projesinde lansmana özel kampanya başladı. Avantajlı ödeme seçeneklerinin yanı sıra projede 1 yıl kira garantisi sunuluyor…

Dap Yapı İzmir’deki ilk projesi DAP İzmir için lansmana özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında Ege Bölgesi’nda daha önce hiç uygulanmamış 1 yıl kira garantisi gibi avantajlar sunuluyor.

Kira garantisinin yanı sıra Dap İzmir projesinden 14 bin 950 TL’den başlayan peşinat ve 2 bin 300 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Dap İzmir fiyatları 299 bin TL’den başlayarak yükseliyor. Projede 50 ay 0 faiz kolaylığı da sağlanıyor.

31 ve 32 katlı 2 blok halinde yükselen Dap İzmir projesi 450 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Toplam 707 konuttan meydana gelen projede büyüklükleri 211 metrekareye varan 1+0’dan 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

İzmir’deki ilk projeleri Dap İzmir için sürprizler yapmaya devam ettiklerini belirten Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Alıcı ve yatırımcılarımızın isteklerini geri çevirmemek adına lansmanını bile yapmadığımız projemizi topraktan satışa sunduk ve çadır kurarak çok kısa bir sürede önemli bir bölümünün satışını tamamladık. İzmir’de ilk projemiz olması sebebi ile başlangıç fiyatlarını jest niteliğinde mümkün olduğunda aşağıya çektik. Bununla yetinmeyip 1 yıl kira garantisi vererek yatırımın – yılda kendini amorti etmesini sağlıyoruz. Projemizin konumlandığı bölge yakın gelecekte İzmir’in en değerli bölgesi haline gelecek ve yüksek prim yapacak. baştan İzmirliler olmak üzere DAP İzmir’den konut sahibi olmak isteyenlerin bu avantajlı koşulları kaçırmamasını tavsiye ederiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz