26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriDap İzmir projesinde büyük fırsat!

Dap İzmir projesinde büyük fırsat!

Şehir dışında ilk projesini üreten Dap Yağı İzmir’de inşa ettiği Dap İzmir projesinde çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Kampanyanın yanı sıra projede 1 yıl kira garantisi sözü verildiği de açıklandı…

Bir çok projeye imza atan ve farklı mimarileri ile sıkça adından söz ettiren Dap Yapı ilk defa şehir dışında ürettiği projesi Dap İzmir için yepyeni bir kampanya başlattı. Firma bugün Dap Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz önderliğinde bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Kampanyanın detaylarının aktarıldığı toplantıda projede 1 yıl kira garantisi sözü verildiği de açıklandı.

Yüzde 5 peşinat ile 50 ay 0 faiz fırsatı

Lansman fırsatları ile yüzde 5 peşinatla 50 ay 0 faiz kampanyasını başlatan Dap Yapı kampanya kapsamında daire sahibi olanlara aynı zamanda 1 yıl kira getirisi sözü de veriyor. Bin 250 lira ile 6 bin lira arasında değişecek olan kira getirileri teslimlerden hemen sonra yapılmaya başlanacak. Proje kapsamında peşinatlar 14 bin 950 liradan başlarken, aylık taksit tutarları ise 2 bin 300 lira.

299 bin liradan başlayan fiyatlarla

Dap tarafından inşa edilen projede konutların fiyatları 299 bin liradan başlıyor. İçinde 1+0’dan 3+1’e kadar bir çok konut tipinin bulunduğu projede bir çok sosyal olanak da yer alıyor.

430 konut satıldı

Geçtiğimiz Ekim ayında satışlarına başlanan projede 430 konutun satışı yapıldı. Projede toplamda 707 konut yer alıyor.

12 yılda kendini amorti ediyor

Topraktan satışla 12 yılda kendini amorti eden proje için Ziya Yılmaz, “Alıcı ve yatırımcılarımızın isteklerini geri çevirmemek adına lansmanını bile yapamadığımız projemizi topraktan satışa sunduk ve çadır kurarak çok kısa bir sürede önemli bir bölümünün
satışını tamamladık. İzmir’de ilk projemiz olması sebebi ile başlangıç fiyatlarını ‘jest’ niteliğinde mümkün olduğunca aşağıya çektik. Bununla da yetinmeyip 1 yıl kira garantisi vererek yatırımın 10- 12 yılda kendini amorti etmesini sağlıyoruz. Projemizin konumlandığı bölge yakın gelecekte İzmir’in en değerli bölgesi haline gelecek ve yüksek prim yapacak. Başta İzmirliler olmak üzere DAP İzmir’den konut sahibi olmak isteyenlerin bu avantajlı koşulları kaçırmamasını tavsiye ederiz.” açıklamasını yaptı.

4 proje daha geliyor

Hafriyat çalışmalarının devam ettiği Dap İzmir projesi 2 bloktan oluşuyor. Pendik, Maslak, Beykoz ve İzmir’deki ikinci projeye 2018 yılı içinde başlayacaklarını belirten Yılmaz, geleceğin projelerini inşa ettiklerini sözlerine ekledi.

‘Anadolu Yakasının yüzde 10’u Dap projeleri’

Bugüne kadar bir çok proje ürettiklerini açıklayan Yılmaz, sıradışı mimariler geliştirdiklerini belirterek, özellikle anadolu yakasında çok dikkat çekici projeler ürettiklerini söyledi. Yılmaz, Anadolu yakasının yüzde 10’unun Dap’ın sıradışı projelerinden oluştuğunu dile getirdi. 2017 yılında Validebağ Konakları ve Dap İzmir projesi olmak üzere 2 projeyi satışa çıkaran Dap Yapı geçen yıl koyduğu 1,100 milyon TL ciro hedefini geçerek 1,20 milyon TL satış gerçekleştirdi.

‘Sektörde sıkıntı yok, firmalarda var’

Konut sektöründe sıkıntının olmadığını ancak firmalarda sıkıntının olduğunu açıklayan Yılmaz, konut piyasasının iyi gittiğini sözlerine ekledi.Yılmaz, sektörde konut satış rekorları kırıldığını açıkladı. Konut sektörünün satışlarının durgun olduğuna inanmadığını ama bölgesel arz sıkıntısı yaşandığını savunan Yılmaz, bununla da ilgili bir düzenelemenin yapılması gerektiğini belirtti. Yılmaz, ‘Kalıcı olanın konut üretmesi lazım. böylelikle sektöre zarar gelmez’ dedi.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz