19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriDAIKIN’E A.L.F.A. AWARDS’DA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

DAIKIN’E A.L.F.A. AWARDS’DA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, Marketing Türkiye’nin düzenlediği A.L.F.A. Awards 2022’de Soğutma Kategorisi’nde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen, Marketing Türkiye ve AKADEMETRE Research and Strategic Planning iş birliğiyle düzenlenen A.L.F.A Awards’ta Türkiye temsili 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmelerin sonucunda “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Markalar” 58 kategoride ödüllerine kavuştu. Daikin ise soğutma kategorisinde ilk sıranın sahibi olarak sektördeki iddiasını bir kez daha göstermiş oldu.

26 Ekim 2022 Çarşamba günü, Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da yapılan ödül töreninde, sektöre sunduğu birçok patent ve yenilikçi ürünleriyle iklimlendirme sektörüne öncülük eden Daikin, Soğutma Kategorisi’nde birincilik ödülüne layık görüldü. “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Markalar”ın seçildiği A.L.F.A. Awards’ta geçen yıl da aynı kategoride birinci seçilen marka, üst üste ödülün sahibi olarak büyük bir başarı gösterdi.

A.L.F.A Awards’ta Daikin’in elde ettiği başarıya ilişkin bir açıklama yapan Daikin Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tuncer Gülsaran, “Daikin Türkiye olarak, kuruluşumuzdan bu yana 27 kat büyüme elde ettik ve aldığımız ödüllerle sadece finansal anlamda değil, tüketicilerimizin kalbinde de yer edindiğimizi görüyoruz. “Doğru Hava Uzmanı” misyonumuz doğrultusunda, biz de ürün ve hizmetlerimizi tüketicilerimizi merkeze koyarak, onların ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılama amacıyla şekillendiriyoruz. Bu araştırmaya da Türkiye’den 1200 değerli vatandaşımız katıldı ve tüketicilerin değerlendirmesi sonucu müşteri deneyiminde bu ödülü bir kez daha almak bizim için gurur kaynağı. Araştırmaya katılan tüm tüketicilerimize, araştırmayı düzenleyen Marketing Türkiye ekibine ve tüm Daikin Türkiye ailesine çok teşekkür ederiz.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz