29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonCreavit, ISH Frankfurt Fuarı'nda Yenilikçi ve Sürdürülebilir Ürünleriyle Dikkat Çekti

Creavit, ISH Frankfurt Fuarı’nda Yenilikçi ve Sürdürülebilir Ürünleriyle Dikkat Çekti

50 yılı aşkın tecrübesiyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, geniş ürün yelpazesini ve yeni ürünlerini seramik sektörünün global oyuncularının 2 yılda bir en yeni ürünlerini sergilediği ISH Frankfurt Fuarı’nda dünyanın dört bir yanındaki tüketiciler ve sektör profesyonelleri ile buluşturdu.

Bu yıl, “Sürdürülebilir bir gelecek için çözümler” mottosuyla Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen fuarda sektöründe dünyanın önde gelen üreticileri en son trendleri ve yeniliklerini sergilemek adına bir araya geldi. Fuarda sektöre yön veren yenilikçi çözümleriyle dikkat çeken Creavit, Red Dot tasarım ödüllü 5mm inceliğe sahip Loop lavabo serisinin yeni renkleri, minimalist ve sade tasarımlarıyla öne çıkan Rayas, Duo ve Solid yeni banyo mobilyaları, zarif ve işlevsel detaylarıyla banyoyu kusursuz estetikle buluşturan yeni armatür serileri; Alfa, Flow, Lua, Ritmo ve Nuovo ile dikkat çekti.

Fuarın teması olan sürdürülebilirlik konusunda da önemli adımlar atan Creavit, Kanalsız tasarımıyla tek hamlede kolay temizlik sağlayan Rim-Off teknolojisine sahip klozetleri, düşük su tüketimine sahip rezervuarları, fotoselli ve termostatik özellikli armatürleri başta olmak üzere geliştirdiği ürünler ile sürdürülebilirlik ilkelerine önem vermektedir. Teknolojinin banyolara kazandırdığı yeni özellikler ile birlikte kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Creavit’in inovatif ürünü WQ Akıllı Klozet ise birçok teknolojik özelliğinin yansıra kurutma özelliği ile tuvalet kâğıdı kullanımını minimum seviyeye indirgeyerek hem su hem de tuvalet kâğıdı kullanımında tasarruf sağlayarak kullanıcıların daha çevre dostu bir banyo deneyimi yaşamasına imkân tanımaktadır.

Creavit Pazarlama Direktörü Ebru Uzluer “Creavit olarak, banyoların yaşam alanlarımızın vazgeçilmez bir parçası olduğuna inanıyoruz. Banyoları işlevsel ve minimalist tasarımlar ile buluştururken sürdürülebilirlik konusunda da sorumluluklarımızın farkındayız. Bu nedenle, ürünlerimizi üretirken ve tasarlarken doğal kaynakların ekonomik kullanımı konusuna özen gösteriyoruz. ISH Frankfurt Fuarı’nda sergilediğimiz ürünlerimiz başta olmak üzere hem estetik hem de çevre dostu çözümler sunarak dünyanın 65’i aşkın ülkesindeki tüketicilerimizin hayatına dokunuyoruz.” Dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz