3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonCrate and Barrel Beyaz ve Ahşabı Bir Araya Getirdi

Crate and Barrel Beyaz ve Ahşabı Bir Araya Getirdi

Crate And Barrel beyaz ve ahşap ikilisini bir araya getirdiği ürünlerini görücüye çıkardı. Ürünlere mağazaların yanı sıra online olarak da ulaşılabiliyor…

Crate and Barrel bu sezonun öne çıkan ikilisi ahşap ve beyazı, dekorasyonda kullanmak için şık ve kullanışlı birçok alternatif sunuyor.

Zamansız tasarımıyla dikkat çeken Ainsworth Dolap ile sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen tik ve hint kamışı ile yapılan Blake Gri Dolap, geçmişin izlerini taşıyan sandığın çağdaş bir yorumla hayat bulduğu Tucker Büfe ve Cantina İçki Dolabı Crate and Barrel’de alıcılarını bekliyor.

Root Duvar Aynası ise dalgaların kıyıya vurduğu ağaç kütüklerinin kesilmesiyle oluşturulan yaklaşık 40 santimetrelik çerçevesi ile doğanın sonsuz güzelliğini yaşam alanlarına taşıyor.

Crate and Barrel’ın sıcak krem rengi döşemeli kanepeleri salonlara yumaşak bir hava katıyor. Rochelle Koltuk ve Kanepe, zamansız çizgileri ve yumuşak oturma minderiyle konfor sağlarken, masif ahşap iskelete sahip Taraval 3 Kişilik Kanepe de yalın çizgisi ve iki renk kombinasyonuyla her odanın dekoruna uyum sağlıyor. 1,5 kişilik olmasıyla dikkat çeken Willow Twin Kanepe ise gündelik kır evi tarzına modern bir anlayışla yaklaşıyor.

Beyaz ve ahşabı birlikte kullanmak isteyenler Crate and Barrel’in zengin ürün yelpazesini mağazalarında yakından inceleyebilir, internetten online takip edebilir.

Fark yaratan yemek odaları ve sofralar, sıcak yaşam alanları ile ferah yatak odaları için ahşap ve beyazın uyumunu sunan Crate and Barrel, Akasya AVM, İstinyePark AVM, Zorlu Center, Maçka Outlet, Akmerkez, Ankara Next Level mağazalarında ziyaret edilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz